Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Strygestål - TRAMONTINA

249,95 DKK

Strygestål – TRAMONTINA

249,95 DKK

STRYGESTÅL

Hver gang du skærer gennem emner som grøntsager, kød, frugt mm. slider det en lille smule på din køkkenkniv. Nogle knive er smedet af ståltyper der holder skarpheden længere end andre knive. Uanset ståltype og smedeteknik bliver dine knive sløve, spørgsmålet er bare hvornår. Knive af hårdt stål, der holder skarpheden længst, er også de sværeste at slibe op, når først de er blevet sløve.

Ved regelmæssig brug skal du skærpe dine knive 3-4 gange om måneden. Hvornår du skal slibe knivene er lidt mere tricky. Det afhænger nemlig af deres kvalitet og den type stål, de er fremstillet af – jo hårdere stål, jo sjældnere behøver du at slibe dem. Og så spiller det selvfølgelig ind, hvor ofte du bruger kniven og til hvad. En god grundregel er at slibe sine knive en gang om måneden og skærpe oftere.

Længde: 38,5 cm

1000 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): NH24017110TR Varekategorier: , , , , ,

Beskrivelse

STRYGESTÅL

Hver gang du skærer gennem emner som grøntsager, kød, frugt mm. slider det en lille smule på din køkkenkniv. Nogle knive er smedet af ståltyper der holder skarpheden længere end andre knive. Uanset ståltype og smedeteknik bliver dine knive sløve, spørgsmålet er bare hvornår. Knive af hårdt stål, der holder skarpheden længst, er også de sværeste at slibe op, når først de er blevet sløve. Ved regelmæssig brug skal du skærpe dine knive 3-4 gange om måneden. Hvornår du skal slibe knivene er lidt mere tricky.

Det afhænger nemlig af deres kvalitet og den type stål, de er fremstillet af – jo hårdere stål, jo sjældnere behøver du at slibe dem. Og så spiller det selvfølgelig ind, hvor ofte du bruger kniven og til hvad. En god grundregel er at slibe sine knive en gang om måneden og skærpe oftere.

Slibe med strygestål

Strygestålet er en måde, at slibe sine knive på. Og det er faktisk slet ikke så svært, som mange tror. Blot man følger nogle simple regler, kan man få sine skarpe knive tilbage. Med et enkelt strøg – eller to. At slibe en kniv er ikke – som mange fejlagtigt tror – en manddomsprøve eller en stærkmandkonkurrence. Tværtimod. Det gælder om at gøre det så korrekt som muligt – ikke så hurtigt som muligt.

Sådan gør du:

  1. Hold strygestålet i venstre hånd og kniven i højre (og omvendt hvis du er venstrehåndet)
  2. Læg tommelfingeren oven på knivens klinge og læg kniv og tommelfinger ned til strygestålet. Derved fremkommer den rette vinkel at slibe i – nemlig 15 grader – som skal holdes under hele slibningen, for ikke at ødelægge knivens skær.
  3. Før nu kniven ned ad strygestålet i en 15 graders vinkel. Det er ikke nødvendigt at gøre det hurtigt eller lægge mange kræfter i. Strygestålet skal nok gøre arbejdet.
  4. Tag 2-3 strøg på hver side af kniven og den er klar til brug!

Strygestål: L 38,5 cm

Tramontina

Strygestålet fra Tramontina er et unik og gennemtænkt design. Strygestålet ligger godt i hånden og undværlig i et hvert køkken. Tramontina producere og er kendt for bla. grillknive, grillbestik, kokkeknive, grillspyd og meget mere.

OBS! Strygestålet indgår i Roba.dk som en del af kokkeknive, grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet.

Mange af Tramontina´s greb er lavet af træ, som tåler daglig brug af opvaskemaskine, Tramontina er så sikker på kvaliteten at der tilbydes 5 års fabriksgaranti på CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider og som arbejdsredskab i køkkenet. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Om Tramontina

Knive produceret af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden. Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontina’s produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Yderligere information

Vægt 0.21 kg
Størrelse 33 × 2.8 × 2.8 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – anbefaler dog håndvask

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Lysebrun, Mørkebrun, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strygestål – TRAMONTINA”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×
×

Kurv