Valgte produkt

Saucepan 16 cm inkl. Grydelåg

699,95 DKK

Saucepan 16 cm inkl. Grydelåg

Saucepan fra Bold in Rock serien

Denne saucepan fra DOMOs serie Bold in Rock er i et unikt design. Gryden har et ergonomisk greb med soft touch, der gør den let at holde. Samtidig er gryden beskyttet mod ridser og skader fra bestik og andre metalredskaber, så du trygt kan piske saucen perfekt med et piskeris af metal. Gryden har en Hoplon nonstick belægning, der gør den til et uundværligt redskab i ethvert køkken. Gryden kan bruges på alle varmekilder, også induktion.

699,95 DKK

Hurtig levering

Du modtager din bestilling indenfor 1 til 3 hverdage

roba grillbestik

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på tlf: 3510 6200
kundeservice@roba.dk

Fragt på roba.dk

Fri Fragt

Køber du for min. 399,- så betaler vi fragten

Byt varen

Hos ROBA har du har altid 30 dages returret

Beskrivelse

DOMO – italiensk design med fokus på miljø

Det italienske mærke DOMO producerer gryder og pander i unikke designs, der er skabt til at holde længe og være miljøvenlige. DOMOs produkter har været på markedet i 25 år. Den italienske kultur og kærligheden til landet er drivkraften bag DOMOs produkter. Der er fokus på sikre, højteknologiske og godt designet madlavningsredskaber. Ethvert køkkenredskab udsættes for daglig slitage, og derfor arbejder DOMO kun med det sidste nye inden for maskiner og udstyr i produktionen af gryder og pander, så der sikres en høj kvalitet og funktionelle redskaber.

Bold in Rock

DOMOs nyeste skud på stammen er Bold in Rock serien, der inkluderer både gryder og pander i et stilrent og funktionelt design. Deres saucepan har både nonstick belægning og et blødt ergonomisk greb, der gør det lettere at holde den. Samtidig er du sikret mod ridser og andre skader på panden fra bestik og andre metalredskaber. Gryden kan bruges på alle slags komfurer og må både komme i opvaskemaskinen og køleskabet. Produktet er fri for PFOA, tungmetaller og nikkel.

Yderligere information

Varmekilder:

Passer til alle varmekilder også induktion

Nonstick

Ja

Tåler opvaskemaskine

Ja

Kundeanmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Luk menu
0
×
×

Kurv