Valgte produkt

Saucepan 16 cm inkl. Grydelåg - Terranova

524,95 DKK

Saucepan 16 cm inkl. Grydelåg - Terranova

Saucepan fra Terranova

Denne saucepan fra DOMOs serie Terranova er udformet til dig, der elsker at arbejde kreativt i køkkenet. Gryden er fri for PFOA, nikkel og tungmetaller. Den er støbt i aluminium og satin og har en bund af fusion-alpha teknologi. Gryden har et ergonomisk greb, der gør den let at holde, og samtidig har den en nonstick belægning, der gør den til et uundværligt redskab i ethvert køkken. Gryden passer til alle varmekilder, også induktion. Tåler både opvaskemaskine og køleskab.

524,95 DKK

Hurtig levering

Du modtager din bestilling indenfor 1 til 3 hverdage

roba grillbestik

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på tlf: 3510 6200
kundeservice@roba.dk

Fragt på roba.dk

Fri Fragt

Køber du for min. 399,- så betaler vi fragten

Byt varen

Hos ROBA har du har altid 30 dages returret

Beskrivelse

DOMO – italiensk design med fokus på miljø

Det italienske mærke DOMO producerer gryder og pander i unikke designs, der er skabt til at holde længe og være miljøvenlige. DOMOs produkter har været på markedet i 25 år. Den italienske kultur og kærligheden til landet er drivkraften bag DOMOs produkter. Der er fokus på sikre, højteknologiske og godt designet madlavningsredskaber. Ethvert køkkenredskab udsættes for daglig slitage, og derfor arbejder DOMO kun med det sidste nye inden for maskiner og udstyr i produktionen af gryder og pander, så der sikres en høj kvalitet og funktionelle redskaber.

Terranova

Terranova serien inkluderer både gryder og pander, og den røde farve er karakteristisk for serien. Terranova er skabt med sans for kvalitet og god madlavning. Derfor har dens saucepan både et blødt ergonomisk greb og nonstick belægning og passer samtidig til alle varmekilder. Serien kombinerer teknologi og tradition ved at kunne bruges på alle typer komfurer og den røde farve, der er traditionel for italiensk håndværk.

 

 

 

Yderligere information

Varmekilder:

Passer til alle varmekilder også induktion

Nonstick

Ja

Opvaskemaskine

Ja

Garanti

5 år

Materiale

Støbt aluminium og udvendig satin finish

Kundeanmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Luk menu
0
×
×

Kurv