Valgte produkt

Ovnfast Fad Klassisk - REGAS (Terracotta)

159,95 DKK279,95 DKK

Ovnfast Fad Klassisk - REGAS (Terracotta)

Ovnfast fad fra Regas

Ovnfast fad er god til lasagne, rodfrugter, kartoffelgratin eller en lækker salat serveret på en luksuriøs måde. Regas ovnfaste fade er inspireret  af det traditionelle spanske landkøkken og med et tydeligt formsprog. fremstillet i stentøj, som er brændt ved 1280 grader, hvilket giver den en fantastisk robusthed. Tåler fryser, mikrobølgeovn, ovn, placering under ovnens grillelement samt vask i opvaskemaskine. Den emaljerede overflade gør det let at gøre produktet rent efter anvendelse. Emaljen er hård, stærk og tæt som glas, hvilket gør det umuligt for smag, fugt, farve og lugt fra madvarer at trænge igennem.

Regas producerer på den traditionelle spanske måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i leret og glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.

Tåler mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske og glaskeramiske kogeplader og maskinopvask og skåle / fade kan bruges på grillen.

Det originale traditionelle Terracotta/Rødler fra Spanien

“Back to nature” – Terracotta er meget brugt blandt Street Food restauranter verden over.

159,95 DKK279,95 DKK

Ryd

Hurtig levering

Du modtager din bestilling indenfor 1 til 3 hverdage

roba grillbestik

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på tlf: 3510 6200
kundeservice@roba.dk

Fragt på roba.dk

Fri Fragt

Køber du for min. 399,- så betaler vi fragten

Byt varen

Hos ROBA har du har altid 30 dages returret

Beskrivelse

OVNFAST FAD TERRACOTTA 100% NATURMATERIALE

Terracotta produkter fra Regas stammer helt tilbage fra år 1821, hvor Baltasar Regas grundlagde virksomheden beliggende i Breda, Spanien, dengang var fabrikken på kun 300m2 og en produktion på ca. 200 stykker om dagen.

De værktøjer, der blev brugt på dette tidspunkt til forarbejdning af terracotta var en trædrejebænk. Trædrejebænken betjenes med foden, en snor, en nedskærer af metal (kaldet escabeta), et stykke gummi (kaldet corretjó ), et bassin til glasering og en arabisk ovn med direkte ild. Terracotta er et 100% naturmateriale, hvilet kan medføre små farveforskelle fra produkt til produkt.

Terracotta er på vej tilbage i de danske hjem da der er tale om et naturmateriale og har mange fordele: tåler mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske og glaskeramiske kogeplader og maskinopvask, skåle/fade kan bruges på grillen.

I Spanien er TAPAS en almindelig spise og her indgår hele serien fra Regas i det spanske køkken

Tapas er navnet på en række små, spanske retter, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand:

Regas

Materiale:

Terracotta

Farve:

Rødbrun

Indhold:

Ca. 5 Liter

Opvaskemaskine:

Ja

Brand

Størrelse:

38 x 26 Cm, 32 x 23 Cm, 26 x 19 Cm

Kundeanmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×
×

Kurv