Valgte produkt

Grilltang (flere varianter) - TRAMONTINA

99,95 DKK349,95 DKK

-29%

Grilltang (flere varianter) - TRAMONTINA

Praktisk Lang Grilltang fra Tramontina

Grilltangen er det mest benyttede redskab til grillen. Derfor er denne extra lang grilltang fra Tramontinas CHURRASCO serie det rigtige værktøj til kød m.m. Tangen er lækker for øjet og ligger godt i hånden, velegnet til alle for mandlavninger/grill. Længde: 48 cm.

Produktfordele:

1. Rustfri stål – 5 års garanti ved normal brug

2. Behandlet træ håndtag – 5 års garanti ved normal brug

3. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast

4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

99,95 DKK349,95 DKK

Ryd

Hurtig levering

Du modtager din bestilling indenfor 1 til 3 hverdage

roba grillbestik

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på tlf: 3510 6200
kundeservice@roba.dk

Fragt på roba.dk

Fri Fragt

Køber du for min. 399,- så betaler vi fragten

Byt varen

Hos ROBA har du har altid 30 dages returret

Beskrivelse

Praktisk Lang Grilltang fra Tramontina

Grilltangen er det mest benyttede redskab til grillen. Derfor er denne extra lang grilltang fra Tramontinas CHURRASCO serie det rigtige værktøj til kød m.m. Tangen er lækker for øjet og ligger godt i hånden, velegnet til alle for mandlavninger/grill. Længde: 48 cm.

Grilltangen er fremstillet i rustfrit stål og med trægreb, tåler maskinopvask og er varme og slagfast. Os bekendt er der ikke andre der producere grillgafler med træskafter som tåler maskinopvask og tilbyder 5 års garanti.

OBS! Grilltangen indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillknive, grillgaffel  og grillpalet og meget andet til grillen.

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Grilltangen produceres af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden. Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

5 år

Varianter

GRILLTANG LANG – MED TRÆGREB (Model 1), RØD, GRILLTANG LANG – MED TRÆGREB (Model 1), MØRKEBRUN, GRILLTANG LANG – MED TRÆGREB (Model 1), LYSEBRUN, LANG GRILLTANG – MED TRÆGREB (Model 2), PRAKTISK GRILLTANG – MED TRÆGREB, RØD, PRAKTISK GRILLTANG – MED TRÆGREB, MØRKEBRUN, PRAKTISK GRILLTANG – MED TRÆGREB, LYSEBRUN, GRILLTANG – MED TRÆGREB (Model 1), GRILLTANG – MED TRÆGREB (Model 2), RØD, GRILLTANG – MED TRÆGREB (Model 2), MØRKEBRUN, GRILLTANG – MED TRÆGREB (Model 2), LYSEBRUN, GRILLTANG – MED TRÆGREB (Model 3), RØD, GRILLTANG – MED TRÆGREB (Model 3), MØRKEBRUN, GRILLTANG – MED TRÆGREB (Model 3), LYSEBRUN, PÆN GRILLTANG – MED TRÆGREB, RØD, PÆN GRILLTANG – MED TRÆGREB, MØRKEBRUN, PÆN GRILLTANG – MED TRÆGREB, LYSEBRUN, STOR GRILLTANG – MED TRÆGREB

Kundeanmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×
×

Kurv