Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk
  • NH62385246TR GRYDE 24CM TRAMONTINA ROBA
  • NH65380406TR GRYDE MED PASTAINDSATS TRAMONTINA ROBA

Kasserolle – TRAMONTINA

659,95 DKK

KASSEROLLE

Tramontinas kasserolle er fremstillet i rustfrit stål. Bakelit håndtag og greb der giver et godt fast greb som ikke bliver varmt. Ø 16 cm – 1,43 l

Sandwichbunden fordeler varmen jævnt, hvilket resulterer i hurtigere og mere ensartet tilberedning, sparer strøm og holder maden varmt i længere tid. 

Kasserollen er designet uden indvendige kanter og er let at rengøre.

Kan bruges på alle varmekilder. Komfort og sikkerhed er kendetegnene ved Duo Color-linjen.

500 på lager

Varenummer (SKU): NH62381166TR Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

KASSEROLLE

Tramontinas kasserolle i et særskilt og moderne design, er fremstillet i rustfrit stål med udven silikone polyestercoating. Bakelit håndtag og greb har en soft touch belægning, der ikke bliver varmt og som giver et godt fast greb til mere komfortabelt brug. Duo Color-linjen bringer glæde og liv i køkkenet.

Sandwichbunden består af rustfrit stål + aluminium + rustfrit stål der fordeler varmen jævnt, hvilket resulterer i hurtigere og mere ensartet tilberedning, sparer strøm og holder varm i længere tid.

Kasserollen er designet uden indvendige kanter og er derfor let at rengøre. Håndter produktet omhyggeligt for at at belægninger undgå ridses. Brug mildt rengøringsmiddel og en blød svamp. Kasserollen kan bruges på gas, elektrisk, glaskeramisk og induktion. Komfort, design og sikkerhed er kendetegnene ved Duo Color-linjen.

Tramontina’s produkter er et godt valg hvor det elegante skal fremhæves til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt med høj standard!

Poduceret af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontina’s produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
Størrelse 33.3 x 18.1 x 11.5 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

25 år

Diameter/ Indhold

24 cm – 7,74 L

Du kunne også være interesseret i...

Close Menu
0
×
×

Cart