Valgte produkt

Keramisk Wok - Tramontina

2.499,95 DKK 1.999,95 DKK

-20%

Keramisk Wok - Tramontina

Keramisk wok med låg fra Tramontina

Den keramiske wok fra Tramontina er lavet i et elegant og funktionelt design, så du let kan servere maden direkte fra wokken. Den er lavet i rustfrit stål, hvor bunden består af 3 lag: rustfrit stål – aluminium – rustfrit stål. Det medvirker en jævn fordeling af varme, hurtigere madlavning, energibesparing og så sørger det for, at maden holder sig varm i længere tid. Wokken tåler opvaskemaskine og kan bruges på gas-, elektrisk- og keramisk komfur.

2.499,95 DKK 1.999,95 DKK

500 på lager

Tramontina

Tramontina er verdens største knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra. Tramontina har eksisteret siden 1911, hvor Valentin Tramontina grundlagde en lille jernmølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin har bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement og hårdt arbejde og leverer pålidelige, holdbare og højkvalitets produkter. Tramontinas produkter er et godt valg, hvor det elegante skal fremhæves til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt med høj standard!

Keramisk wok med låg

Den keramiske wok fra Tramontina kombinerer moderne design og teknologi i både konstruktion, brug, stil og elegance. Den er lavet i rustfrit stål, hvilket sikrer, at der ikke efterlades metalrester i din mad. Bunden består af rustfrit stål og aluminium i en 3 lags belægning, så varmen fordeles jævnt, og maden ikke brænder på. Et godt råd er at bruge lav eller middelhøj varme for at undgå, at maden sidder fast i bunden. Brug enten nylon, silikone eller træredskaber i din madlavning for at bevare den keramiske overflade. Wokken har punktsvejsede greb og kan indeholde op til 5 liter.

Fordelen ved en keramisk wok er en jævn stegning, der kræver lidt eller ingen fedtstof. Derudover sørger en keramisk belægning for en slip-let effekt, og gryder og pander kan tåle op til 450 grader C alt efter mærke og model. En gryde eller pande med keramisk belægning er nemmere at rengøre og er samtidig ekstremt slidstærke og holdbare.

Yderligere information

Vægt 2.54 kg
Størrelse 59.0 × 34.2 × 18 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

25 år

Diameter/ Indhold

16 cm-2,1 L, 20 cm-2,89 L, 24 cm-4,85 L

Luk menu
0
×
×

Kurv