Valgte produkt

Kasserolle med Låg - TRAMONTINA

579,95 DKK769,95 DKK

Kasserolle med Låg - TRAMONTINA

Kasserolle med låg fra Tramontina

Med en kasserolle fra Tramontina er du sikret et produkt af høj kvalitet. Kasserollen er fremstillet i rustfrit stål og har varmeisolerede silikone belagte håndtag, der sikrer et godt greb og sørger for, at du ikke brænder dig. Tramontinas gryder har en bund bestående af 3 lag: rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål. Det medfører en mere jævn varmefordeling, så du kan bare spare både tid og energi. Kasserolle er uden indvendige kanter og er derfor nem at rengøre. Brug vand, lidt mild sæbe og en blød svamp eller klud, eller giv den en tur i opvaskemaskinen. Kasserollen kan bruges på alle slags komfurer, også induktion. Låg medfølger.

579,95 DKK769,95 DKK

Ryd
Varenummer NH62487160T Kategorier , , , ,

Tramontina

Tramontina er verdens største knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra. Tramontina har eksisteret siden 1911, hvor Valentin Tramontina grundlagde en lille jernmølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin har bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement og hårdt arbejde og leverer pålidelige, holdbare og højkvalitets produkter. Tramontinas produkter er et godt valg, hvor det elegante skal fremhæves til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt med høj standard!

Duo Silicone

Tramontinas Duo Silicone serie består af en række gryder, hvor komfort og sikkerhed er i højsædet. Derfor er håndtagene belagt med silikone, der sikrer et fastere og bedre greb, samt sørger for, at du ikke brænder dig, hvis håndtagene har fået varme fra komfuret. Gryderne er fremstillet i rustfrit stål med et højglans finish, der giver dem et elegant look. Bunden består af en 3 lags belægning af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål igen, så varmefordelingen bliver jævn. Du behøver derfor ikke bruge høj varme på komfuret. Brug hellere lav varme – på den måde undgår du også, at maden sætter sig fast i bunden af gryden. Belægningens bund sikrer desuden en hurtigere madlavning, energibesparelse, og at maden kan holde sig varm i længere tid. Det tilhørende låg har en ventil, der forhindrer vakuumeffekt. Pastaindsatsen kan bruges til både pasta og ris, samt til at dampe grøntsager eller fisk i. Gryderne tåler både opvaskemaskine og alle slags komfurer.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

25 år

Diameter/ Indhold

16 cm-2,2 L, 20 cm-2,85 L, 24 cm-3,35 L

Luk menu
0
×
×

Kurv