Valgte produkt

Kasserolle med Låg – TRAMONTINA

559,95 DKK859,95 DKK

Kasserolle med Låg – TRAMONTINA

Kasserolle med låg fra Tramontina

Denne kasserolle med låg fra Tramontinas serie Professional er til dig, der søger produkter til en effektiv madlavning. Kasserollen er fremstillet i rustfrit stål og et klassisk og moderne design, der passer ind i ethvert køkken. Bunden består af en 3 lags belægning af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål igen, hvilket sikrer en jævn varmefordeling. Kasserollen er uden indvendige kanter og er derfor nem at rengøre. Brug vand, en smule mild sæbe og en blød svamp eller klud, eller giv den en tur i opvaskemaskinen. Kasserollen kan bruges på alle slags komfurer, også induktion. Låg medfølger.

559,95 DKK859,95 DKK

Ryd
Varenummer NH62621240T Kategorier , , , ,

Tramontina

Tramontina er verdens største knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra. Tramontina har eksisteret siden 1911, hvor Valentin Tramontina grundlagde en lille jernmølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin har bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement og hårdt arbejde og leverer pålidelige, holdbare og højkvalitets produkter. Tramontinas produkter er et godt valg, hvor det elegante skal fremhæves til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt med høj standard!

Professional serien

Gryderne fra Tramontinas Professional serie er til dig, der søger effektive redskaber til din madlavning. Gryderne er fremstillet i et klassisk og tidløst design med en højglans finish. De er lavet af rustfrit stål, der sikrer, at der ikke efterlades metalrester i din mad. 3 lags belægningen af to gange rustfrit stål og aluminium sørger for en jævn varmefordeling, hurtig madlavning, energibesparelse, og maden kan samtidig holde sig varm i længere tid. Det er derfor ikke nødvendigt at lave mad ved høj varme, men lad det i stedet stå på en lav varme. På den måde undgår du også, at maden sætter sig fast i bunden. Håndtagene er punktsvejset og forstærket, så de dermed tåler mere. Gryderne tåler ovn op til maks. 260 grader C – farveændringer kan dog forekomme. Da gryderne ikke har indvendige kanter, er de nemme at rengøre. Vand, mild sæbe og en blød svamp eller klud kan klare jobbet, og ellers tåler produkterne også opvaskemaskine. Kan bruges på alle slags komfurer, også induktion.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

25 år

Diameter/ Indhold

16 cm-2,1 L, 20 cm-2,89 L, 24 cm-4,85 L

Luk menu
0
×
×

Kurv