Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Gryde med Låg - TRAMONTINA

1.099,95 DKK1.199,95 DKK

Gryde med Låg – TRAMONTINA

1.099,95 DKK1.199,95 DKK

Gryde med låg fra Tramontina

Skab liv i køkkenet med en gryde fra Tramontinas Duo Color serie. Gryden er fremstillet i rustfrit stål og med en 3 lags belægning bestående af rustfrit stål og aluminium. Dette medfører en jævn varmefordeling, samt en hurtigere madlavning, energibesparing og mad, der kan holde sig varm i længere tid. Gryden er nem at rengøre og tåler samtidig opvaskemaskine. Du kan bruge gryden på alle typer varmekilder, også induktion. Låg medfølger.

Ryd
Varenummer (SKU): NH62385246T Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Tramontina

Tramontina er verdens største knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra. Tramontina har eksisteret siden 1911, hvor Valentin Tramontina grundlagde en lille jernmølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin har bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement og hårdt arbejde og leverer pålidelige, holdbare og højkvalitets produkter. Tramontinas produkter er et godt valg, hvor det elegante skal fremhæves til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt med høj standard!

Duo Color serien

Duo Color fra Tramontina er kendetegnet ved komfort, design og sikkerhed. Duo Color består af en serie af gryder, der alle er fremstillet i rustfrit stål med en udvendig silikone polyester belægning. Kendetegnende for Tramontinas gryder er en 3 lags bund, der består af rustfrit stål og aluminium, således at varmen fordeles jævnt. Det betyder, at du ikke behøver høj varme for at tilberede din mad. Bakelit håndtagene bliver ikke varme, og soft touch belægningen sørger for et godt og komfortabelt greb. Gryderne er nemme at rengøre, da de er designet uden indvendige kanter. Brug vand, en smule mild sæbe og en blød svamp eller klud eller giv dem en tur i opvaskemaskinen. Du kan anvende Duo Color gryderne på ethvert komfur, også induktion. Komfort, design og sikkerhed er kendetegnene for Duo Color.

Yderligere information

Vægt 2.41 kg
Størrelse 38.5 × 26.7 × 22.3 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

25 år

Diameter/ Indhold

24 cm – 7,74 L, 24 cm – 6,06 L

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×
×

Kurv