Valgte produkt

Gryde med Glaslåg - TRAMONTINA

399,95 DKK669,95 DKK

Gryde med Glaslåg - TRAMONTINA

Gryde med glaslåg fra Tramontina

Tramontinas gryde med glaslåg er fra serien Allegra, hvor gryderne kommer i et elegant design i rustfrit stål. Kendetegnet for Allegra serien er de sorte striber, og så kan gryden tåle at komme i ovnen. Gryden er designet med højglans finish og er samtidig super nem at rengøre. Grydens bund består af en 3 lags belægning af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål, der sikrer en jævn varmefordeling. Derudover medvirker belægningen en hurtigere madlavning, energibesparing, og at maden holder sig varm i længere tid. Gryden kan bruges på alle slags komfurer, samt ovn på op til 260 grader C, og tåler opvaskemaskine.

399,95 DKK669,95 DKK

Ryd

Hurtig levering

Du modtager din bestilling indenfor 1 til 3 hverdage

roba grillbestik

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på tlf: 3510 6200
kundeservice@roba.dk

Fragt på roba.dk

Fri Fragt

Køber du for min. 399,- så betaler vi fragten

Byt varen

Hos ROBA har du har altid 30 dages returret

Beskrivelse

Tramontina

Tramontina er verdens største knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra. Tramontina har eksisteret siden 1911, hvor Valentin Tramontina grundlagde en lille jernmølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin har bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement og hårdt arbejde og leverer pålidelige, holdbare og højkvalitets produkter. Tramontinas produkter er et godt valg, hvor det elegante skal fremhæves til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt med høj standard!

Allegra serien

Gryden med låg fra Tramontinas Allegra serie kan bruges på alle typer komfurer og i ovn på op til 260 grader C. Den er fremstillet i rustfrit stål, hvilket sikrer, at der ikke efterlades metalrester i din madlavning. Den 3 lags belægning sørger for en jævn fordeling af varme, så du kan nøjes med at lave mad ved lav varme, der samtidig sikrer, at din mad ikke sidder fast i bunden af gryden. Den er nem at rengøre og tåler også opvaskemaskine. Glaslåget har dampventil.

Yderligere information

Vægt 1.625 kg
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål

Opvaskemaskine:

Ja

Størrelse

18 cm, 3 l, 20 cm, 4,4 l, 22 cm, 3,3 l, 22 cm, 4,2 l, 22 cm, 5,48 l, 24 cm, 4,2 l, 24 cm, 7,4 l

Kundeanmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×
×

Kurv