Valgte produkt

Grillspyd 6 stk med trægreb (flere varianter) - TRAMONTINA

199,95 DKK399,95 DKK

Grillspyd 6 stk med trægreb (flere varianter) - TRAMONTINA

GRILLSPYD  40 CM ER GLAT – 50 & 60 CM HAR V-FORM

Grillspyd V-formet, et rigtig grillspyd bør være V-formet, da dette sikrer, at råvarerne ikke drejer rundt på spydet under tilberedningen, f.eks. når råvaren vendes på grillen. Grillspydene er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Spydene har en god længde 40-60 cm, så der er god plads til f.eks. kød og grøntsager, og de samtidig nemt kan vende dine råvarer. den V-formet faconen, giver grillspydet en kødsaftrille som hjælper med at transportere kødsaften væk fra selve grillområdet.  Tramontina er verdenskendte for deres grillspyd, som de bruger i stor stil til at lave deres kendte grillmåde Churrasco. Grillspydene er lette at rengøre og tåler maskinopvask.

Grillspydene er ekstra lange, hvilket giver et fast greb selv med grillhandsker på.

199,95 DKK399,95 DKK

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

 

Grillspyd til enhver anledning

Hvis du elsker, at grille skal du helt sikkert udvide den kolinariske oplevelse ved brugen af grillspyd. Du kan nu servere de smukke retter samt udforme en elegant servering med vores fantastiske produkter. Derudover er der mulighed for, at benytte opvaskemaskinen når måltidet er afsluttet. Grillspyd er sjovest at benytte på en grill, men kan benyttes til enhver anledning og passer til de fleste ovne.

vi har forskellige grillspyd i vores serie fra Tramontina. Du finder forskellige stile samt design på vores produkter, men fælles er at alle er i top kvalitet.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – anbefaler dog håndvask

Garanti:

5 år

Varianter:

GRILLSPYD 40 CM 6 STK. I GAVEÆSKE, GRILLSPYD 50 CM 6 STK. I GAVEÆSKE, GRILLSPYD 60 CM 6 STK. I GAVEÆSKE, Grillspyd rustfrit stål i gaveæske, 20 CM, Grillspyd rustfrit stål i gaveæske, 30 CM, Grillspyd rustfrit stål i gaveæske, 40 CM, Grillspyd rustfrit stål i gaveæske, 50 CM, GRILLSPYD MED TRÆGREB (65 CM), GRILLSPYD MED TRÆGREB (75 CM), GRILLSPYD MED TRÆGREB (85 CM), GRILLSPYD MED TRÆGREB (95 CM), SLANK GRILLSPYD MED TRÆGREB (55 CM), SLANK GRILLSPYD MED TRÆGREB (65 CM), SLANK GRILLSPYD MED TRÆGREB (75 CM), SLANK GRILLSPYD MED TRÆGREB (85 CM), GRILLSPYD – DOUBLE TWIN (65 CM), GRILLSPYD – DOUBLE TWIN (75 CM), GRILLSPYD – DOUBLE TWIN (85 CM)

Luk menu
0
×
×

Kurv