Valgte produkt

Forskærersæt m. 4 kæmpe spyd - TRAMONTINA

749,95 DKK 449,95 DKK

-40%

Forskærersæt m. 4 kæmpe spyd - TRAMONTINA

Forskærersæt med 4 spyd fra Tramontina

Kniv: 31,5 cm – Gaffel: 30 cm – Spyd: 65 cm

Med forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m.  Forskærerknivens skarpt knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Grillspyd V-formet, et rigtig grillspyd bør være V-formet, da dette sikrer, at råvarerne ikke drejer rundt på spydet under tilberedningen. Grillspydene har 2 forskellige breder.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik. Og vi giver endda 5 års garanti. Vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

 

749,95 DKK 449,95 DKK

Varenummer NH26499027TR Kategorier , , , ,

Forskærersæt + 4 Spyd = 6 DELE

forskærersæt med Kniv: 31,5 cm – Gaffel: 30 cm – Spyd: 65 cm

Med forskærersættet fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m.  Forskærerknivens skarpt knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Grillspyd V-formet, et rigtig grillspyd bør være V-formet, da dette sikrer, at råvarerne ikke drejer rundt på spydet under tilberedningen. Grillspydene har 2 forskellige breder og er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Den V-formet faconen giver grillspydet en kødsaftrille som hjælper med at transportere kødsaften væk fra selve grillområdet.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik. Og vi giver endda 5 års garanti. Vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

OBS! Forskæresættet indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.

Om Tramontina:

Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden. Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontina’s produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Yderligere information

Vægt 0.55 kg
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – dog ikke skærerbrættet

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Lysebrun, Mørkebrun

Luk menu
0
×
×

Kurv