Valgt:

barbecue sæt 6 dele Tramontina

499,95 DKK 349,95 DKK

-30%

barbecue sæt 6 dele Tramontina

BARBECUE-SÆT 6 DELE

Pakke med 3 grillspyd længde 65 cm, tang og forskæresæt bestående af kniv og gaffel.

Grillspydene er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Spydene har en god længde 65 cm oger med trægreb, hvilket giver et fast greb. Den V-formet faconen giver grillspydet en kødsaftrille som hjælper med at transportere kødsaften væk fra selve grillområdet.

Grillspydene lette at rengøre og tåler maskinopvask.

 

499,95 DKK 349,95 DKK

Varenummer NH26499026TR Kategorier , , , ,

BARBECUE-SÆT 

Pakke med 3 grillspyd længde 65 cm, tang og forskæresæt bestående af kniv og gaffel.

Grillspydene er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Spydene har en god længde 65 cm, så der er god plads til f.eks. kød og grøntsager. Grillspydene er med trægreb hvilket giver et fast greb. Den V-formet faconen giver grillspydet en kødsaftrille som hjælper med at transportere kødsaften væk fra selve grillområdet. Tramontina er verdenskendte for deres grillspyd, som de bruger i stor stil til at lave deres kendte grillmåde Churrasco. Grillspydene lette at rengøre og tåler maskinopvask.

OBS! grillspyd  indgår i Roba.dk som en del af kokkeknive, grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet.

Mange af Tramontina´s greb er lavet af træ, som tåler daglig brug af opvaskemaskine, Tramontina er så sikker på kvaliteten at der tilbydes 5 års fabriksgaranti på CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider og som arbejdsredskab i køkkenet. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Om Tramontina

Knive produceret af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden.

Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul.

Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontina’s produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Yderligere information

Vægt 1.180 kg
Størrelse 65 × 19 × 3.8 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – anbefaler dog håndvask

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Lysebrun

Luk menu
0
×
×

Kurv