Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Alle vare købt i december kan returneres helt frem til 31 januar 2019

Valgte produkt

Forskærersæt m. Grilltang, 3 dele – TRAMONTINA

384,95 DKK599,95 DKK

-36%

Forskærersæt m. Grilltang, 3 dele – TRAMONTINA

384,95 DKK599,95 DKK

Forskærersæt med grilltang fra Tramontina

Med forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m. Forskærerknivens lange knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød, og giver dig en knivskarp skive at præsentere for gæsterne. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik og vi giver endda 5 års garanti, vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

 

Forskæresæt med grilltang

Kniv: 34 cm – Gaffel: 31 cm – Grilltang: 36,5 cm

Maskinopvask: Ja – dog ikke anbefalet

Garanti: 5 år

Ryd

Beskrivelse

Forskærersæt med grilltang

Med forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m. Forskærerknivens lange knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød, og giver dig en knivskarp skive at præsentere for gæsterne. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres. Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb. Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik og vi giver endda 5 års garanti, vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

Forskæresæt med grilltang

Kniv: 34 cm – Gaffel: 31 cm – Grilltang: 36,5 cm

Maskinopvask: Ja – dog ikke anbefalet

Garanti: 5 år

Tåler maskinopvask og er varme og slagfast. Os bekendt er der ikke andre der producere forskæresæt med træskafter som tåler maskinopvask og tilbyder 5 års garanti.
OBS! Forskæresættet indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.

Det er ikke nok, at kniven er skarp og ligger godt i hånden.

Gaflen skal være designet til at hægte sig ordentligt fast, så kødet ikke rutsjer rundt på skærerbrættet. Har man planlagt at investere i et forskærersæt, er det vigtigt, at de to redskaber er nogenlunde lige gode, dette er lige hvad forskærersættet fra Tramontina er skabt til.

Mange af Tramontina´s greb er lavet af træ, som tåler daglig brug af opvaskemaskine, Tramontina er så sikker på kvaliteten at der tilbydes 5 års fabriksgaranti på CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard

Yderligere information

Vægt0.850 kg
Størrelse34.5 × 21 × 3.5 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – dog ikke skærerbrættet

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Lysebrun, Mørkebrun

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forskærersæt m. Grilltang, 3 dele – TRAMONTINA”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×

Kurv