Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Alle vare købt i december kan returneres helt frem til 31 januar 2019

Valgte produkt

Forskærersæt, 2 dele - TRAMONTINA

299,95 DKK 209,95 DKK

-30%

Forskærersæt, 2 dele – TRAMONTINA

299,95 DKK 209,95 DKK

Forskærersæt fra Tramontina

Med forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæsesvær m.m. Forskærerknivens lange knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød, og giver dig en knivskarp skive at præsentere for gæsterne. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik og vi giver endda 5 års garanti, vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

Kniv: 33,5 cm

Gaffel: 30 cm

Maskinopvask: Ja – Garanti: 5 år

Gaflen skal være designet til at hægte sig ordentligt fast, så kødet ikke rutsjer rundt på spækbrættet. Har man planlagt at investere i et forskærersæt, er det vigtigt, at de to redskaber er nogenlunde lige gode, dette er lige hvad man får ved at investere i et forskærersættet fra Tramontina.

Ryd
Varenummer (SKU): NH21198460 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Forskærersæt

Med forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæsesvær m.m. Forskærerknivens lange knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød, og giver dig en knivskarp skive at præsentere for gæsterne. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres. Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb. Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik og vi giver endda 5 års garanti, vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

Forskæresættet

Kniv: længde 33,5 cm

Maskinopvask: Ja

Garanti: 5 år

Yderligere information

Vægt 0.385 kg
Størrelse 37 × 13 × 3.2 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Mørkebrun, Lysebrun, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forskærersæt, 2 dele – TRAMONTINA”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv