Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Dyb Stegepande - Terranova

399,95 DKK499,95 DKK

Dyb Stegepande – Terranova

399,95 DKK499,95 DKK

Dyb stegepande fremstillet af den nye belægning coccio. Støbt af aluminium indvendig med et flot satin finish udvendig. Langt og blødt håndtag, der giver et ergonomisk og sikkert greb. Bunden er lavet af den nye fusion-alpha-teknologi som er et 6 lags bund. Alle panderne er fri for PFOA, nikkel og tungmetaller som kan forårsage allergi m.m.

Ryd
Varenummer (SKU): D91PA2000 Varekategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Denne dybe stegepande fra Terranova serien som er inspireret af det traditionelle italienske håndværk. Panderne er af lækkert materiale som er den nyeste teknologi indenfor køkkenredskaber. Den unikke belægningen sørger for at gøre panderne modstandsdygtige overfor metalredskaber. Yderlig gør belægningen dem ekstra holdbare og der er 5 års garanti. Belægningen er fri for usunde stoffer. Håndtagene er stabile og har et sikkert greb. Panderne er egnet til alle enhver varmekilder og befinder sig i køkkener verden over. Terranova er en serie fra Domo, som stammer fra Italien. Domo er verdenskendt for sine produkter og er kendt for den minimale brug af usunde antistoffer.

Alle pander nikkel fri, bly fri, kadmium fri, pfoa fri og sidst men ikke mindst, er der ingen tungmetaller i produkterne.

Yderligere information

Størrelse

Ø20 cm, Ø26 cm, Ø30 cm

Brand

Terranova

Varmekilder

Passer til alle varmekilder også induktion

Opvaskemaskine

Ja

Garanti

5 år

Materiale

Støbt aluminium og udvendig satin finish

Nonstick

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dyb Stegepande – Terranova”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Menu
0
×
×

Cart