Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Dyb Stegepande - Noir

199,95 DKK299,95 DKK

Dyb Stegepande – Noir

199,95 DKK299,95 DKK

Stegepande bestående af classic-teflon non-stick belægning, Aluminium Alloy 4006. Håndtag af fenolharpiks m. rustfri stålindsats. Støbt med 6 lags bund som gør den ekstra slidstærk. Belægningen er fri fra PFOA, tungmetaller og nikkel. Kan bruges på alle varmekilder, særligt induktion.

Ryd
Varenummer (SKU): D85PA2001 Varekategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Noir induktions serie er fra Domo. God traditionel håndværk fra Italien til uimodståelige priser. Classic teflon belægning som er stabil og holdbar. Støbt uden usunde elementer og derfor fri for PFOA, tungmetaller og nikkel som kan forårsage allergi og usunde dampe. Bunden er særdeles slidstærk i form af den 6 lags belægning den har som yderlig regulerer varme mere jævnt.  En serie der er perfekt til almindelig dagligdags brug. Grebet er ergonomisk og er derfor stabilt og sikkert.

Noir er et eksklusivt mærke fra Domo i Italien. Serien fås til uimodståelige priser og mærket tilbyder flot design samt et robust materiale. Panderne og gryderne er kvalitetsmærket og er alle fri for nikkel som kan give overfølsomhed og i værste tilfælde allergi. Yderlig er alle legeringer ikke sundhedsskadelige i vores produkter. Belægningen er
Alluminium Alloy 4006 som er velegnet til ethvert komfur samt induktion. Yderlig har er håndtaget af fenolharpiks med rustfrit stålindsats. Derfor får du et ergonomisk og godt greb. Noir er et stabilt køkkenredskab som er kendt i samtlige lande. Produkterne er meget lette og rengøre, grundet den indvendig belægning som er teflon classic. Vi forhandler dette mærke til en stærk pris. Opgrader din køkken med de smarte pander og gryder nu.
Til dig der vil have et godt, holdbart køkkenværktøj som ikke vil skuffe dig. God gaveidé som der vil blive sat pris på

Yderligere information

Brand

STØRRELSE

, , , ,

VARMEKILDER

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dyb Stegepande – Noir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Menu
0
×
×

Cart