Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk
  • CHAMPAGNE GLAS I SERIEN SANDRA FRA ROBA.DK

Rødvinsglas (55 Cl) – SANDRA

49,95 DKK

VINGLAS SANDRA

Vinglasset Sandra er en elegant serie af smukke krystal glas af meget  høj kvalitet. Glassene er på trods af deres fine og eksklusive udtryk, skabt til at blive brugt. Et all round-glas til de store og kraftige vine. Med sine moderne afrundede linjer passer denne glasserie til enhver begivenhed der fortjener lidt ekstra. Dæk et elegant middagsbord med de smukke glas i Sandra serien. Vores rummelige glas giver vinen godt med plads til at udvikle sig. Glassene er stilfulde, i Sandra-serien, findes glas til rødvin, hvidvin, champagne, øl og vand.

Varenummer (SKU): NH40728550CX Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Rødvinsglas fra Sandra serien

Dette all around vinglas kan benyttes som både rødvinsglas og hvidvin. Det er fordelen ved Sandra-serien. Denne serie kan benyttes til det hele og til enhver anledning. Der er ingen tvivl om, at dette glas er all around og kan gå til alle borddækninger. Dog tillader vi os, at kalde glasset for et rødvinsglas. Dette skyldes, at glassets former henvender sig bedst til, at ilte rødvinen. Glassets form er skabt med inspiration fra nordens rustikke former.

All around vinglas hos Roba.dk

Roba.dk er skabt med øje for design og kvalitet. Derfor har vi et stort udvalg af produkter, som er all around. Produkter, som kan benyttes til forskellige anledninger. Vores produkter er skabt unikt til dig.

Køb et billigt rødvinsglas på Roba.dk

Yderligere information

Vægt 0.200 kg
Størrelse 25.2 x 9.6 x 9.6 cm
Materiale:

Krystal

Indhold:

55 CL

Opvaskemaskine:

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rødvinsglas (55 Cl) – SANDRA”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Menu
0
×
×

Cart