Valgt:

Tramontina luksus texas Steaksæt 12 jumbo XXL dele naturtrægreb

699,95 DKK 379,95 DKK

-46%

Tramontina luksus texas Steaksæt 12 jumbo XXL dele naturtrægreb

Grill / Steaksæt 12 dele XXL jumbo size fra Tramontina

Grill / Steaksæt med 6 skarpe Jumbo-steakknive og 6 Jumbo-gafler fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grebet på bestikket ligger godt i hånden, og giver dig den ultimative vinkel til skære grillkød og steaks. Flotte/lækre naturtrægreb.

Grillsættet er fremstillet i rustfrit stål med natur trægreb og leveres i gaveæske.

Lækker og flot grill / steak sæt

produktfordele:

1. Rustfri stål klinge

2. Naturtræ

3. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

699,95 DKK 379,95 DKK

967 på lager

Varenummer NH22299059TR Kategorier , , , , ,

Grill / Steaksæt 12 dele fra Tramontina

Grill / Steaksæt med 6 skarpe Jumbo-steakknive og 6 Jumbo-gafler fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grebet på bestikket ligger godt i hånden, og giver dig den ultimative vinkel at skære grillkødet og steaks.

Grillsættet er fremstillet i rustfrit stål og med trægreb og leveres i gaveæske.

Bestikket er varme og slagfast. Vi tilbyder 5 års garanti.
Alletiders gave-ide til grilleksperten i hjemmet, og glæd dig til at slappe af imens middagens højdepunkt bliver serveret rygende varm fra grillen.
OBS! Grillsættet indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.
CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Grillsættet produceres af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden. Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontina’s produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Yderligere information

Vægt 1.13 kg
Størrelse 445 × 27 × 4 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og trægreb

Grebfarve:

Mørkebrun naturtræ

Luk menu
0
×
×

Kurv