Valgt:

Slagterkniv (flere varianter) - TRAMONTINA

99,95 DKK

Slagterkniv (flere varianter) - TRAMONTINA

SLAGTERKNIV MED 15 CM BLAD

Slagterkniv fra Tramontina med 15 cm blad og et hygiejnisk ergogrip-skæfte og blad af pladestål. En klassisk slagterkniv med fast ryg og et blad med svaj, der gør det nemmere at komme helt tæt på benet. Tramontina knive er garant for høj holdbarhed og skarphed og brugbar til at udskære alle typer kød

Med cutedge-teknologi er Tramontinas professionelle knive altid klar til brug. Blades utrolige høje kvalitet er et resultat af en termisk behandling. Det anatomiske og ergonomiske polypropylenhåndtag, sikrer en behagelig brug af kniven. Den antibakterielle beskyttelse forhindrer og reducerer væksten af bakterier og svampe.

ANTIBAKTERIEL TRAMONTINA ROBA

PRODUKTFORDELE:

1. Blankpoleret rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug
2. Polypropylen håndtag – 5 års garanti ved normal brug
3. Antibakterielle beskyttelse af greb
4. Tåler opvaskemaskine – vi anbefaler dog håndvask
5. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

99,95 DKK

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , ,

SLAGTERKNIVE FRA TRAMONTINA

Slagterkniv fra Tramontina med 15 cm blad og et hygiejnisk ergogrip-skæfte og blad af pladestål. En klassisk slagterkniv med fast ryg og et blad med svaj, der gør det nemmere at komme helt tæt på benet. Tramontina knive er garant for høj holdbarhed og skarphed og brugbar til at udskære alle typer kød.

Kvalitet og holdbarhed for hårdtarbejdende fagfolk. Med cutedge-teknologi er Tramontinas professionelle knive altid klar til brug. Blades utrolige høje kvalitet er et resultat af en termisk behandling, der består af hærdning (opvarmning af bladet), subzero (køling fra 50 til -196 grader) og temperering (forøgelse af stålets elasticitet) for en længere og mere effektivt holdbarhed.

Det anatomiske og ergonomiske tekstureret polypropylenhåndtag, sprøjtes direkte på stålstøtteren. Hvilket sikrer en behagelig og sikker brug. Den antibakterielle beskyttelse forhindrer og reducerer væksten af bakterier og svampe. Denne teknologi er inkorporeret under håndtagets i fremstillingsprocessen og varer hele produktets liv, men det eliminerer ikke behovet for at rengøre kniven grundigt.

Kan gå i opvaskemaskinen, men anbefales ikke, da kniven så hurtigere bliver sløv.
5 års garanti

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider og som arbejdsredskab i køkkenet. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Knive produceret af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden.

Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål blad med plast greb

Greb:

Plastgreb med antibakteriel beskyttelse

Opvaskemaskine:

Ja, men anbefales ikke, da kniven så hurtigere bliver sløv.

Garanti:

5 år

Varianter:

15 CM (Model 1), 15 CM (Model 2), 18 CM

Luk menu
0
×
×

Kurv