Valgte produkt

Steakkniv, Jumbo med Trægreb (tåler maskinopvask) - TRAMONTINA

85,95 DKK

Steakkniv, Jumbo med Trægreb (tåler maskinopvask) - TRAMONTINA

 JUMBO STEAKKNIV

Steakkniven fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Kniven ligger godt i hånden og er produceret i rustfrit stål og med trægreb

Lækker og flot grill / steakkniv som tåler maskinopvask og 5 års garanti

PRODUKTFORDELE:

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug
2. Behandlet træ håndtag – 5 års garanti ved normal brug
3. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast
4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

85,95 DKK

Ryd
Varenummer NH21410095T Kategorier , , , ,

JUMBO Steakkniv

Denne steakkniv fra Tramontinas CHURRASCO serien er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Kniven ligger godt i hånden, grillskæret er især velegnet til grillkød og steaks.

Steakkniven er fremstillet i rustfrit stål og med trægreb og tåler maskinopvask og er varme og slagfast. Tramontina er så sikker på kvaliteten at der tilbydes 5 års fabriksgaranti.

OBS! Grillkniven indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillbestik, grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Grillknive produceres af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden. Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontina’s produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Yderligere information

Vægt 0.06 kg
Størrelse 24.4 × 2.6 × 1.4 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Farve:

Mørkebrun, Lysebrun, Rødbrun

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

5 år

Luk menu
0
×
×

Kurv