Valgte produkt

Forskærersæt, 2 Dele (flere varianter) - TRAMONTINA

50,00 DKK100,00 DKK

-72%

Forskærersæt, 2 Dele (flere varianter) - TRAMONTINA

Forskærersæt fra Tramontina

Kniv: 70 cm – Gaffel: 63,52 cm

Med forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m. Forskærerknivens skarpt knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik. Og vi giver endda 5 års garanti. Vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

 

50,00 DKK100,00 DKK

Ryd

Kæmpe forskærersæt

Forskærersæt med Kniv: 70 cm – Gaffel: 63,52 cm

Med forskærersættet fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m. Forskærerknivens skarpt knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik. Og vi giver endda 5 års garanti. Vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

OBS! Forskæresættet indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.

Har man planlagt at investere i et forskærersæt, er det vigtigt, at de to redskaber er nogenlunde lige gode. Dette er lige hvad forskærersættet fra Tramontina er skabt til.

Churrascoserien fra Tramontina – Det rigtige værktøj til kød.

Churrasco – den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og god smag. CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jernmølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, har Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere er Valentin’s arv stadig i live i Tramontina’s produkter værdier og arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene perfekt.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – dog ikke skærerbrættet

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Lysebrun, Mørkebrun

Varianter:

Forskærersæt, 2 dele, Model 1, Forskærersæt, 2 dele, Model 2, Kæmpe Forskærersæt, 2 dele, Model 1, Kæmpe Forskærersæt, 2 dele, Model 2

Luk menu
0
×
×

Kurv