Valgte produkt

JUMBO RUSTIKT TEXAS HERRESÆT Grillbestik / Steakbestik 10 dele fra Tramontina

499,95 DKK

JUMBO RUSTIKT TEXAS HERRESÆT Grillbestik / Steakbestik 10 dele fra Tramontina

Grill / Steaksæt 10 dele fra Tramontina.  Oversize Grebet på bestikket ligger godt i hånden, og giver dig den ultimative vinkel at skære kødet fra og er fremstillet i et unik og gennemtænkt design.

Ikke alene er grill / steak bestikket i et smukt stilrent design, men er funktionelt på højeste niveau. Med forskærersættet er du klar til skære både andesteg og flæsesvær m.m.
og en fryd for øjet på et veldækket bord Produceret i rustfrit stål og med trægreb og leveres i flot gaveæske. Vi giver 5 års garanti ved normal brug.

Alletiders gaveide til grilleksperten i hjemmet, og glæd dig til at slappe af imens middagens højdepunkt bliver serveret rygende varm fra grillen.

Flot gavesæt med 4 kniv, 4 gafler oversize samt  forskærersæt – knivskarpt og perfekt til grill sæsonen eller en god saftig bøf.

5 års garanti ved normal brug

Lækker og flot grill / steak sæt

produktfordele:

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug

2. NATUR træ håndtag – 5 års garanti ved normal brug

3. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

499,95 DKK

Grillbestik / Steakbestik 10 dele i gaveæske 4 knive, 4 gafler oversize samt forskærersæt i Flot gaveæske

Grillbestik / Steakbestik fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillgaflen og grillkniven ligger godt i hånden, velegnet til grillkød og steaks. Med forskærersættet er du klar til skære både andesteg og flæsesvær m.m.

Grillsættet er fremstillet i rustfrit stål og med trægreb og leveres i lækker gaveæske.

Grillsættet tåler maskinopvask og er varme og slagfast. Os bekendt er der ikke andre der producere grillgafler med træskafter,  5 års garanti ved normal brug.
OBS! Grillsættet indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.

Mange af Tramontina´s greb er lavet af træ, som tåler daglig brug af opvaskemaskine, Tramontina er så sikker på kvaliteten at der tilbydes 5 års fabriksgaranti på CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Grillsættet produceres af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

 

Yderligere information

Vægt 1.050 kg
Størrelse 38.5 × 34 × 5 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og trægreb

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Lysebrun

Luk menu
0
×
×

Kurv