Valgte produkt

Gryde med Låg – TRAMONTINA

549,95 DKK799,95 DKK

-18%

Gryde med Låg – TRAMONTINA

Gryde i rustfrit stål fra Tramontina

Gryden med låg fra Tramontina er fremstillet i rustfrit stål og er den del af Ventura serien, der er kendetegnet ved låget, der forhindrer vakuumeffekt. Låget er hæftet fast på gryden og ved at sætte det på kanten, kan den kondenserede damp løbe tilbage ned i gryden. Den er nem at rengøre og har et højglans finish. Gryden kan bruges på alle varmekilder og tåler opvaskemaskine.

549,95 DKK799,95 DKK

Ryd
Varenummer NH62364168T Kategorier , , , ,

Tramontina er verdens største knivfabrik med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontinas produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Tramontinas produkter er et godt valg hvor det elegante skal fremhæves til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt med høj standard!

Gryde med låg

Gryden er fremstillet i rustfrit stål, således at der ikke efterlades skadelige rester fra metal i din madlavning. Grydens bund består af en 3 lags belægning af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål igen. Dette medvirker en jævn fordeling af varme, hurtigere madlavning, energibesparing, og at maden holder sig varm i længere tid. Gryden er slidstærk og holdbar og bevarer sit design over tid. Tramontinas gryde er en del af Ventura serien, der er kendetegnet ved låget, der er hæftet fast på gryden og kan sættes op på siden. På den måde kan dampen løbe tilbage i gryden. Låget er lavet af glas og med en dampventil. Grunden bundens 3 lag, kan du nøjes med at lave mad ved lav varme, da varmen fordeles jævnligt.

Yderligere information

Vægt N/A
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

25 år

Diameter/ Indhold

16 cm-1,5 L, 20 cm-4,3 L, 22 cm-4,1 L, 22 cm-5,4 L, 24 cm-4 L, 24 cm-5,7 L, 24 cm-7,5 L

Luk menu
0
×
×

Kurv