Valgt:

Grillkniv / Steakkniv med Trægreb - TRAMONTINA

15,95 DKK

Grillkniv / Steakkniv med Trægreb - TRAMONTINA

GRILLKNIV / STEAKKNIV JUMBO

Grillkniven fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillkniven ligger godt i hånden. Grillkniven er produceret i rustfrit stål og med trægreb

Lækker og flot grill / steakkniv med 5 års garanti

PRODUKTFORDELE:

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug
2. Naturtræ håndtag – 5 års garanti ved normal brug
3. Slagfast
4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

15,95 DKK

1509 på lager

Varenummer NH22200905TR Kategorier , , , ,

Steakkniv fra Tramontina

Steakkniv fra Tramontina

Denne unikke steakkniv fra Tramontina, kommer i et gennemtænkt og tidsløst design. Din Tramontina Steakkniv ligger ergonomisk godt i hånden, så du får den bedst mulige steakkniv oplevelse. Denne steakkniv fra Tramontina kommer med træskaft af naturtræ og rustfrit stål, og derudover tåler kniven maskinopvask. Vi er ikke bekendt med andre knive med træskaft som tåler maskinopvask.

Steakkniv fra CHURRASCO serien tilbyder 5 års fabriksgaranti. Det betyder at din steakkniv er dækket i 5 år som er utroligt lang tid for et værktøj der er beregnet til daglig brug. Det understreger også en høj kvalitet på Tramontinas steakkniv.

Giv en steakkniv i gave

Tramontina steakkniv er en fantastisk gaveide. En steakkniv kan bruges til alle lejligheder og derfor er en steakkniv en alsidig gave som alle kan benytte og alle kan bruge før eller siden. Det kan dog blive en kedelig gave kun at pakke en steakkniv ind. Derfor tilbyder Tramontina en utroligt flot gaveæske med grillbestik hvor der også er en steakkniv inkluderet. Er du på gave jagt og ønsker at give en steakkniv så se vores store udvalg af grillbestik gavesæt hvor din steakkniv bla. Er inkluderet.

Steakkniv til alle måltider

Din steakkniv fra Tramontina er super alsidig, og kan bruges til mange forskellige serveringer. Serverer du f.eks. belgiske vafler, så er det ikke en opgave din Tramontina steakkniv ikke kan klare. Derudover kan du give mange andre måltider et råt look ved at bruge din steakkniv. Derfor har du en steakkniv til mange forskellige begivenheder, og derudover er en Tramontina Steakkniv unik i kvaliteten og dermed utroligt holdbar.

 

Yderligere information

Vægt 0.025 kg
Størrelse 20.7 × 1.5 × 1 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Anbefales ikke

Grebfarve:

Natur

Garanti

Luk menu
0
×
×

Kurv