Valgt:

Grillkniv /Steakkniv klassisk - TRAMONTINA

13,95 DKK19,95 DKK

-30%

Grillkniv /Steakkniv klassisk - TRAMONTINA

GRILLKNIV / STEAKKNIV L

Grillkniven / steakkniven fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillkniven ligger godt i hånden. Grillkniven er produceret i rustfrit stål og med trægreb

Lækker og flot grill / steakkniv som tåler maskinopvask og 5 års garanti

PRODUKTFORDELE:

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug
2. Behandlet træ håndtag – 5 års garanti ved normal brug
3. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast
4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

13,95 DKK19,95 DKK

Ryd
Varenummer NH21100495TR Kategorier , , , ,

Grillkniv / steakkniv fra Tramontina

Grillkniven der gør arbejdet for dig

En Grillkniv fra Tramontina er ægte brasiliansk kvalitet. En grillkniv er det helt rigtige værktøj til dit kød, hvilket også gør denne grillkniv til det oplagte valg. Tramontina producerer mange forskellige grillkniv, hvilket betyder at der altid vil være en grillkniv til dit behov. Står menuen derimod på mindre skære krævende opgaver har Tramontina selvfølgelige også en bordkniv i porteføljen.

Hvad er en grillkniv

En grillkniv er en kniv der er designet til at klare selv de sejeste stykker kød. De spidse tænder og det ergonomiske design sikrer at du nemt og smerte frit kan skære dig vej igennem dit kød. Men kan man ikke bare bruge en almindelig kniv i stedet for en grillkniv? Det korte svar er jo, men du vil bruge væsentligt flere kræfter og grebet på almindelige knive er oftest ikke bygget til at man ligger lidt flere kræfter i. så ønsker du en smertefri udskæring af dit kød så er en grillkniv noget for dig.

Tramontina er kendt for bedste kvalitet og unikt design

Hos Roba har vi en bred portefølje af produkter til middagsbordet. Derfor er det vigtigt for os at vi har en grillkniv til ethvert selskab og enhver seværdighed. Det er ikke kun vigtigt at vi har et bredt udvalg i grillkniv, vi går også meget op i at have den bedste kvalitet og de mest unikke designs, da ingen gider have en slid fattig og grim grillkniv. Derfor føre vi produkter fra Tramontina, da vi er sikrer på kvaliteten og holdbarheden. Det er Tramontina også og derfor tilbyder de 5 års garanti på deres produkter fra CHURRASCO serien.

 

Yderligere information

Vægt 0.03 kg
Størrelse 21 × 1.5 × 0.8 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Mørkebrun, Lysebrun, Rød

Luk menu
0
×
×

Kurv