Valgte produkt

Forskærersæt, 3 Dele i Trægaveæske, m. Strygestål - TRAMONTINA

350,00 DKK370,00 DKK

-71%

Forskærersæt, 3 Dele i Trægaveæske, m. Strygestål - TRAMONTINA

Forskærersæt og strygestål i gaveæske fra Tramontina

Med forskærersætet fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m. Forskærerknivens lange knivblad skærer let igennem kødet. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet i  rustfrit stål, trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik og vi giver endda 5 års garanti, vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen. 

Redskaberne leveres i lækker trææske.

Kniv: 33,8 cm – Gaffel: 30,5 cm – strygestål: 32,5 cm

350,00 DKK370,00 DKK

Ryd
Varenummer NH21198764T Kategorier , , , ,

Forskærersæt og strygestål i elegant gaveæske

Denne pakke indeholder en grillgaffel, kniv og strygestål og bliver leveret i en flot og elegant gaveæske i træ. Dette forskærersæt er et af markedets flotteste og der er tænkt på kvalitet samt personlighed. Ikke et produkt er ens, da træet nøje udvælges til de smukkeste produkter. Der er hele 5 års fabriksgaranti på dette produkt.

Kniv: 33,8 cm – Gaffel: 30,5 cm – strygestål: 32,5 cm

Gaven alle vil elske

Dette forskærersæt er designet til folk som elsker, at lave mad med kvalitetsmaterialer og udstyr. Vores køkkenudstyr er generelt i topkvalitet, men øsnker du noget køkkenudstyr, hvor personligheden er helt i top, vil dette være valget. Du kan bruge et forskærersæt i mange anledninger og specielt til grill aktiviteter er det uundværligt.

Yderligere information

Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – dog ikke skærerbrættet

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Rødbrun, Mørkebrun, Lysebrun

Luk menu
0
×
×

Kurv