Valgte produkt

Hailo Pure L pedalspand 25 liter

779,00 DKK869,00 DKK

Hailo Pure L pedalspand 25 liter

Hailo Pure L pedalspand

Hailo Pure L pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Pure L kan indeholde hele 25 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Pure L det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, og kan derfor anvendes af alle.

Pure L pedalspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Pure L pedalspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-10 dage.

779,00 DKK869,00 DKK

Ryd

Hailo Pure L pedalspand 25 liter fås i flere forskellige farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Pure L pedalspand kan indeholde hele 25 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Pure L pedalspand.

Alt i alt er Hailo Pure L pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Farve

Rustfrit stål,  Hvid,  Sølv,  Rød,  Vanilje,  Sort,  Lemon,  Mat Hvid,  Mat Mint,  Mat Grey

Kapacitet

25 liter

Højde

60,4 cm

Bredde

39,2 cm

Vægt

4,3 kg

Soft close

Ja

None-slip fødder

Ja

Emballagevægt

5,9 kg.

Luk menu
0
×
×

Kurv