Valgte produkt

Hailo Öko duo Plus M - Sorteringaffaldsspand - 2 x 9 L

499,00 DKK549,00 DKK

Hailo Öko duo Plus M - Sorteringaffaldsspand - 2 x 9 L

Hailo Öko duo Plus pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Öko duo Plus er opdelt i to og kan indeholde 2 x 9 liter. Den er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo Öko duo Plus det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, og kan derfor anvendes af alle.

Öko duo Plus sorteringaffaldsspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Öko duo Plus sorteringaffaldsspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-10 dage.

499,00 DKK549,00 DKK

Ryd

Hailo Öko duo Plus M sorteringaffaldsspand fås i flere flotte farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Öko duo Plus M sorteringaffaldsspand er todelt og kan indeholde 2 x 9 liter. Den er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Öko duo Plus sorteringaffaldsspand.

Alt i alt er Hailo Öko duo Plus M pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Farve

Rustfrit stål, Hvid, Sølv, Rød, Vanilje, Sort

Luk menu
0
×
×

Kurv