Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Teske, Rustfrit Stål - STRETTO BY CHIC

39,95 DKK 27,97 DKK

Tilbud

Teske, Rustfrit Stål – STRETTO BY CHIC

39,95 DKK 27,97 DKK

TESKE FRA CHIC

Teske Stretto fra Chic i tidsløs design. Når du rører i kaffen eller serverer et stykke dejlig lagkage er den stifulde teske fra Chic en uundværlig detalje. Dæk op med teskeen til både festlige anledninger og dejlige hverdagsmåltider. Et moderne design, stilfuldt og de perfekte proportioner en fryd for øjet. Det flotte design inspireret af hamret sølv giver en unik overflade og teskeen et eksklusivt udtryk, som matcher den enkle og moderne skandinaviske stil, både når festens middag kommer på bordet og til hverdagens daglige brug. Teskeen har en god tyngde og lægger perfekt i hånden.

Tåler naturligvis opvaskemaskinen

500 på lager

Varenummer (SKU): NH785103CH Varekategorier: , , , , ,

Beskrivelse

TESKE FRA CHIC

Teske Stretto fra Chic i tidsløs design. Når du rører i kaffen eller serverer et stykke dejlig lagkage er den stifulde teske fra Chic en uundværlig detalje. Dæk op med teskeen til både festlige anledninger og dejlige hverdagsmåltider. Et moderne design, stilfuldt og de perfekte proportioner en fryd for øjet. Det flotte design inspireret af hamret sølv giver en unik overflade og teskeen et eksklusivt udtryk, som matcher den enkle og moderne skandinaviske stil, både når festens middag kommer på bordet og til hverdagens daglige brug. Teskeen har en god tyngde og lægger perfekt i hånden.

Tåler naturligvis opvaskemaskinen

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

CHIC tilbyder den optimale kombination af innovative materialer og moderne design, som resulterer i unikke og tidløse bordserviceprodukter, som du kan bruge i årevis.

CHIC er helstøbt harmoni og musisk formgivning samt giver et effektfuldt udtryk, der er tale om høj kvalitet kombinerer med meget specifikke elementer der bidrager til eksklusive og innovative produkter.

CHIC er passion for design og brugervenlighed. Ved at kombinere forskellige produkter til en perfekt match bliver hver madoplevelse en fornøjelse. Du vil have et utal af muligheder for at sætte netop dit eget præg på en perfekt borddækning. Så med en perfekt borddækning fra CHIC så sikker du dig sammen med den perfekt mad. Et fryd for øjet og glæde for smagsløgene så du og dine gæster er klar til et veldækket bord.

Yderligere information

Vægt 0.040 kg
Størrelse 14 x 3 x 1.2 cm
Brand:

CHIC

Farve:

Sølv

Opvaskemaskine:

Ja

Materiale:

Rustfrit stål

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Teske, Rustfrit Stål – STRETTO BY CHIC”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Close Menu
0
×
×

Cart