Valgte produkt

Tallerken, Rund - CLARO BY CHIC

99,95 DKK129,95 DKK

Tallerken, Rund - CLARO BY CHIC

TALLERKEN CLARO – TIDLØS ELEGANCE

Tallerken i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Fås i 2 størrelser frokosttallerken og middagstallerken, der har et elegant finish og robust kvalitet. Disse tallerken egner sig med sin størrelse på Ø22 og Ø27.5 cm både til frokost, middag eller en lette anretninger. Claro serien består af tallerkener, skåle og meget mere.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

Størrelse: Rund Ø22 cm og Ø27.5 cm
Tåler maskinopvask

99,95 DKK129,95 DKK

Ryd
Varenummer NH257500CH Kategorier , , , , ,

TALLERKEN CLARO – TIDLØS ELEGANCE

Tallerken i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Fås i 2 størrelser frokosttallerken og middagstallerken, der har et elegant finish og robust kvalitet. Disse tallerken egner sig med sin størrelse på Ø22 og Ø27.5 cm både til frokost, middag eller en lette anretninger. Claro serien består af tallerkener, skåle og meget mere.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

CHIC tilbyder den optimale kombination af innovative materialer og moderne design, som resulterer i unikke og tidløse bordserviceprodukter, som du kan bruge i årevis.

CHIC er helstøbt harmoni og musisk formgivning samt giver et effektfuldt udtryk, der er tale om høj kvalitet kombinerer med meget specifikke elementer der bidrager til eksklusive og innovative produkter.

CHIC er passion for design og brugervenlighed. Ved at kombinere forskellige produkter til en perfekt match bliver hver madoplevelse en fornøjelse. Du vil have et utal af muligheder for at sætte netop dit eget præg på en perfekt borddækning. Så med en perfekt borddækning fra CHIC så sikker du dig sammen med den perfekt mad, et fryd for øjet og glæde for smagsløgene at du og dine gæster er klar til et veldækket bord.

CLARO BY CHIC

Claro kollektionen er et europæisk produkt og er lavet af stentøj. Farverne opnås ved en særlig proces i færdiggørelsesfasen. Dette resulterer i et unikt produkt, der giver dig mulighed for at tilføje et luksuriøst touch til dit bord.

Yderligere information

Vægt 0.870 kg
Størrelse 27.5 × 27.5 × 10 cm
Brand:

CHIC

Farve:

Hvid

Opvaskemaskine:

Ja

Størrelse:

Ø22 cm, Ø27.5 cm

Luk menu
0
×
×

Kurv