Valgte produkt

Skål (Ø 17,5 Cm) - F2D

79,95 DKK 64,95 DKK

-19%

Skål (Ø 17,5 Cm) - F2D

SKÅL Ø17.5 CM – HØJDE 4 CM

F2D “Fine-to-Dine” – hvert produkt er helt unikt 

Denne mindre skål er god til mange formål. Brug den til servering af salater, som suppeskål, til opbevaring af citroner og tomater i vindueskarmen eller til at røre en dressing sammen i. De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen. Hvert enkelt stykke med sin egen unikke rustikke touch.

Tåler opvaskemaskine
Dette produkt er en del af Escura serien

79,95 DKK 64,95 DKK

999 på lager

Varenummer NH604008F2D Kategorier , , , ,

SKÅL Ø17.5 CM

Skål fra F2D “Fine-to-Dine”

De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen.

F2D – Escura serien

Porcelænservise med innovative rustikke farvekombinationer

ESCURA er den første samling af mærket F2D “Fine-to-Dine”. Produkterne fra F2D giver markedet de nyeste trends i former, farver og materialer.

Det overraskende element i ESCURA-serien ligger inden for sin unikke materialekombination. Rustikke farvekombinationer blev påført porcelæn, i stedet for stentøj, som tidligere var den eneste mulighed for at opnår den rustikke fremtoning. Ved brug af holdbart porcelæn er produkterne ekstremt stærke, hvilket giver brugerne en stor fordel i holdbarhed og produkterne tåler hverdagsbrug. Hele kollektionen består af forskellige former for fade, kopper og tallerkener, mange forskellige skåle, serveringsfade m.m … Hvert enkelt stykke har sin egen unikke rustikke udsende.

Tåler opvaskemaskine

Escura_16 ROBA

Yderligere information

Vægt 0.420 kg
Størrelse 17.5 × 17.5 × 4 cm
Brand:

F2D "Fine-to-Dine"

Farve:

Brunlig / rustik

Størrelse:

Ø17.5 cm – højde 4 cm

Opvaskemaskine:

Ja

Luk menu
0
×
×

Kurv