Valgte produkt

Fad, Oval (31x20x4,5 Cm) - F2D

149,95 DKK

Fad, Oval (31x20x4,5 Cm) - F2D

FAD OVAL  31X20 CM – HØJDE 4,5 CM

F2D “Fine-to-Dine” – hvert produkt er helt unikt 

Med dette ovale fad / serveringsfad får du et funktionelt fad med mange anvendelsesmuligheder: Fadet har en praktisk størrelse og kan bruges til servering af salat, pasta, kød, grønsager, oste og tapas, samt kage og desserter. De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen. Hvert enkelt stykke med sin egen unikke rustikke touch.

Tåler opvaskemaskine
Dette produkt er en del af Escura serien

149,95 DKK

999 på lager

FAD OVAL 31X20X4.5 CM

Fad fra F2D “Fine-to-Dine”

De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen.

F2D – Escura serien

Porcelænservise med innovative rustikke farvekombinationer

ESCURA er den første samling af mærket F2D “Fine-to-Dine”. Produkterne fra F2D giver markedet de nyeste trends i former, farver og materialer.

Det overraskende element i ESCURA-serien ligger inden for sin unikke materialekombination. Rustikke farvekombinationer blev påført porcelæn, i stedet for stentøj, som tidligere var den eneste mulighed for at opnår den rustikke fremtoning. Ved brug af holdbart porcelæn er produkterne ekstremt stærke, hvilket giver brugerne en stor fordel i holdbarhed og produkterne tåler hverdagsbrug. Hele kollektionen består af forskellige former for fade, kopper og tallerkener, mange forskellige skåle, serveringsfade m.m … Hvert enkelt stykke har sin egen unikke rustikke udsende.

Tåler opvaskemaskine

Escura_16 ROBA

Yderligere information

Vægt 0.800 kg
Størrelse 31 × 20 × 4.5 cm
Brand:

F2D "Fine-to-Dine"

Farve:

Brunlig / rustik

Størrelse:

Oval 31×20 cm – højde 4,5 cm

Opvaskemaskine:

Ja

Luk menu
0
×
×

Kurv