Valgte produkt

Skål, Rund (Ø 27,5 Cm) – CLARO BY CHIC

329,95 DKK

Skål, Rund (Ø 27,5 Cm) – CLARO BY CHIC

SKÅL CLARO – TIDLØS ELEGANCE

Skål: Rund Ø27.5 CM – Højde 10,5 cm

Skål i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Både størrelsen og det enkle design gør denne skål anvendelig til mange formål. Brug den til elegant servering af salat og mad eller som praktisk værktøj i madlavningen. Claro serien består af mange dele, som alle fås her. Det enkle design gør det nemt at kombinere med andre stel.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

Tåler opvaskemaskine

329,95 DKK

500 på lager

Hurtig levering

Du modtager din bestilling indenfor 1 til 3 hverdage

roba grillbestik

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på tlf: 3510 6200
kundeservice@roba.dk

Fragt på roba.dk

Fri Fragt

Køber du for min. 399,- så betaler vi fragten

Byt varen

Hos ROBA har du har altid 30 dages returret

Beskrivelse

SKÅL CLARO – TIDLØS ELEGANCE

Skål i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Både størrelsen og det enkle design gør denne skål anvendelig til mange formål. Brug den til elegant servering af salat og mad eller som praktisk værktøj i madlavningen. Claro serien består af mange dele, som alle fås her. Det enkle design gør det nemt at kombinere med andre stel.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

CHIC tilbyder den optimale kombination af innovative materialer og moderne design, som resulterer i unikke og tidløse bordserviceprodukter, som du kan bruge i årevis.

CHIC er helstøbt harmoni og musisk formgivning samt giver et effektfuldt udtryk, der er tale om høj kvalitet kombinerer med meget specifikke elementer der bidrager til eksklusive og innovative produkter.

CHIC er passion for design og brugervenlighed. Ved at kombinere forskellige produkter til en perfekt match bliver hver madoplevelse en fornøjelse. Du vil have et utal af muligheder for at sætte netop dit eget præg på en perfekt borddækning. Så med en perfekt borddækning fra CHIC så sikker du dig sammen med den perfekt mad, et fryd for øjet og glæde for smagsløgene at du og dine gæster er klar til et veldækket bord.

CLARO BY CHIC

Claro kollektionen er et europæisk produkt og er lavet af stentøj. Farverne opnås ved en særlig proces i færdiggørelsesfasen. Dette resulterer i et unikt produkt, der giver dig mulighed for at tilføje et luksuriøst touch til dit bord.

CHIC MIX 7 ROBA.DK

Yderligere information

Vægt 1.300 kg
Størrelse 27.5 × 27.5 × 10.5 cm
Brand:

CHIC

Farve:

Hvid

Opvaskemaskine:

Ja

Kundeanmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×
×

Kurv