Valgte produkt

Skål (Ø 19,5 Cm) - F2D

129,95 DKK

Skål (Ø 19,5 Cm) – F2D

129,95 DKK

SKÅL Ø19.5 CM – HØJDE 8.5 CM

F2D “Fine-to-Dine” – hvert produkt er helt unikt 

Både størrelsen og designet gør denne skål anvendelig til mange formål. Brug den til servering af salat og mad eller som røreskål i madlavningen. De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen.

Tåler opvaskemaskine
Dette produkt er en del af Escura serien

996 på lager

Varenummer (SKU): NH604010F2D Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

SKÅL Ø19.5 CM

Skål fra F2D “Fine-to-Dine”

De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen.

F2D – Escura serien

Porcelænservise med innovative rustikke farvekombinationer

ESCURA er den første samling af mærket F2D “Fine-to-Dine”. Produkterne fra F2D giver markedet de nyeste trends i former, farver og materialer.

Det overraskende element i ESCURA-serien ligger inden for sin unikke materialekombination. Rustikke farvekombinationer blev påført porcelæn, i stedet for stentøj, som tidligere var den eneste mulighed for at opnår den rustikke fremtoning. Ved brug af holdbart porcelæn er produkterne ekstremt stærke, hvilket giver brugerne en stor fordel i holdbarhed og produkterne tåler hverdagsbrug. Hele kollektionen består af forskellige former for fade, kopper og tallerkener, mange forskellige skåle, serveringsfade m.m … Hvert enkelt stykke har sin egen unikke rustikke udsende.

Tåler opvaskemaskine

Escura_16 ROBA

Yderligere information

Vægt0.800 kg
Størrelse19.5 × 19.5 × 8.5 cm
Brand:

F2D "Fine-to-Dine"

Farve:

Brunlig / rustik

Størrelse:

Ø19.5 cm – højde 8.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skål (Ø 19,5 Cm) – F2D”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×

Kurv