Valgte produkt

Kop med Underkop (20 CL) - F2D

114,95 DKK 89,95 DKK

-22%

Kop med Underkop (20 CL) – F2D

114,95 DKK 89,95 DKK

KOP MED UNDERKOP 20 CL

F2D “Fine-to-Dine” – hvert produkt er helt unikt 

Kaffe smager bare bedre i den helt rigtige kop. Denne kaffekop med underkop har en rundet drikkekant og et organisk formsprog, der gør den god til både morgenkaffen og til kaffebordet. De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen.

Tåler opvaskemaskine
Dette produkt er en del af Escura serien

990 på lager

Varenummer (SKU): NH604013F2D Varekategorier: , , , , ,

Beskrivelse

KOP MED UNDERKOP

F2D “Fine-to-Dine”

De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen.

F2D – Escura serien

Porcelænservise med innovative rustikke farvekombinationer

ESCURA er den første samling af mærket F2D “Fine-to-Dine”. Produkterne fra F2D giver markedet de nyeste trends i former, farver og materialer.

Det overraskende element i ESCURA-serien ligger inden for sin unikke materialekombination. Rustikke farvekombinationer blev påført porcelæn, i stedet for stentøj, som tidligere var den eneste mulighed for at opnår den rustikke fremtoning. Ved brug af holdbart porcelæn er produkterne ekstremt stærke, hvilket giver brugerne en stor fordel i holdbarhed og produkterne tåler hverdagsbrug. Hele kollektionen består af forskellige former for fade, kopper og tallerkener, mange forskellige skåle, serveringsfade m.m … Hvert enkelt stykke har sin egen unikke rustikke udsende.

Tåler opvaskemaskine

Escura_16 ROBA

Yderligere information

Vægt0.400 kg
Størrelse16 × 16 × 7.5 cm
Brand:

F2D "Fine-to-Dine"

Farve:

Brunlig / rustik

Størrelse:

20 cl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kop med Underkop (20 CL) – F2D”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×

Kurv