Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Grill/Steakkniv med Trægreb - TRAMONTINA

15,95 DKK

Grill/Steakkniv med Trægreb – TRAMONTINA

15,95 DKK

GRILLKNIV / STEAKKNIV JUMBO

Grillkniven fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillkniven ligger godt i hånden. Grillkniven er produceret i rustfrit stål og med trægreb

Lækker og flot grill / steakkniv med 5 års garanti

PRODUKTFORDELE:

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug
2. Naturtræ håndtag – 5 års garanti ved normal brug
3. Slagfast
4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

1604 på lager

Varenummer (SKU): NH22200905TR Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Grillkniv / steakkniv fra Tramontina

Denne grillkniv / steakkniv fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillkniven ligger godt i hånden, grillskæret er især velegnet til grillkød og steaks.

Grillkniven er fremstillet i rustfrit stål og med trægreb.

Grillkniven/ steakkniven tåler maskinopvask og er varme og slagfast. Os bekendt er der ikke andre der producere grillkniv med træskafter som tåler maskinopvask og tilbyder 5 års garanti
OBS! Grillkniven indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillbestik, grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.

Mange af Tramontina´s greb er lavet af træ, som tåler daglig brug af opvaskemaskine, Tramontina er så sikker på kvaliteten at der tilbydes 5 års fabriksgaranti på CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Grillknive produceres af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden. Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontina’s produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Yderligere information

Vægt 0.025 kg
Størrelse 20.7 × 1.5 × 1 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Anbefales ikke

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Natur

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grill/Steakkniv med Trægreb – TRAMONTINA”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
1
×
×

Kurv