Valgte produkt

Glasflaske med Patentprop - 1 ltr.

37,95 DKK

Glasflaske med Patentprop - 1 ltr.

Denne glasflaske med patentprop er et ‘must have’ i enhver husholdning, og er perfekt til alle anledninger. Glasflasken kan bruges til alt, både på middagsbordet, til skovturen, som vandflaske, eller til opbevaring af olie og eddike.
Det smarte patentlåg gør, at flaskens låg lukker helt tæt, og derfor kan du også være helt tryg ved at transportere glasflasken uden at indholdet siver ud.

37,95 DKK

Ryd

Hurtig levering

Du modtager din bestilling indenfor 1 til 3 hverdage

roba grillbestik

Kundeservice

Du kan altid kontakte os på tlf: 3510 6200
kundeservice@roba.dk

Fragt på roba.dk

Fri Fragt

Køber du for min. 399,- så betaler vi fragten

Byt varen

Hos ROBA har du har altid 30 dages returret

Beskrivelse

Denne glasflaske med patentprop er fantastisk til alle anledninger og kan bruges til alt. Glasflasken kan indeholde 1 liter, og der er seks flotte farver at vælge imellem.

At anvende en glasflaske er let og praktisk, men samtidig også rigtig godt for miljøet, da glas er langt mere miljøvenligt end plastik, og en glasflaske kan anvendes mange flere gange end en plastikflaske. Derudover slipper du også for farlige syntetiske stoffer, der ofte gemmer sig i plastik, og som vi nemt kommer i kontakt med, når vores mad og drikkevarer opbevares i plastikbeholdere.

Glasflasken med patentprop kan anvendes til alle former for drikkevare samt sirup, olier og eddiker. Den pynter på middagsbordet og er uundværlig på skovturen.

Yderligere information

Vægt 0.630 kg
Størrelse 8 × 8 × 29 cm
Brand:

Rossa Home

Materiale:

Glas og metal

Farve:

Blå, Rød, Gul, Orange, Grøn, Klar

Kundeanmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×
×

Kurv