Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Glasflaske med Patentprop - 1 ltr.

37,95 DKK

Glasflaske med Patentprop – 1 ltr.

37,95 DKK

Denne glasflaske med patentprop er et ‘must have’ i enhver husholdning, og er perfekt til alle anledninger. Glasflasken kan bruges til alt, både på middagsbordet, til skovturen, som vandflaske, eller til opbevaring af olie og eddike.
Det smarte patentlåg gør, at flaskens låg lukker helt tæt, og derfor kan du også være helt tryg ved at transportere glasflasken uden at indholdet siver ud.

Ryd
Varenummer (SKU): NH100013BLÅFL Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Denne glasflaske med patentprop er fantastisk til alle anledninger og kan bruges til alt. Glasflasken kan indeholde 1 liter, og der er seks flotte farver at vælge imellem.

At anvende en glasflaske er let og praktisk, men samtidig også rigtig godt for miljøet, da glas er langt mere miljøvenligt end plastik, og en glasflaske kan anvendes mange flere gange end en plastikflaske. Derudover slipper du også for farlige syntetiske stoffer, der ofte gemmer sig i plastik, og som vi nemt kommer i kontakt med, når vores mad og drikkevarer opbevares i plastikbeholdere.

Glasflasken med patentprop kan anvendes til alle former for drikkevare samt sirup, olier og eddiker. Den pynter på middagsbordet og er uundværlig på skovturen.

Yderligere information

Vægt 0.630 kg
Størrelse 8 × 8 × 29 cm
Brand:

Rossa Home

Materiale:

Glas og metal

Farve:

Blå, Rød, Gul, Orange, Grøn, Klar

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glasflaske med Patentprop – 1 ltr.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×
×

Kurv