Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Alle vare købt i december kan returneres helt frem til 31 januar 2019

Valgte produkt

Dyb Tallerken - VERSO BY CHIC

274,95 DKK 199,95 DKK

-27%

Dyb Tallerken – VERSO BY CHIC

274,95 DKK 199,95 DKK

VERSO BY CHIC

Dyb tallerken i serien VERSO BY CHIC  i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til salater, pasterretter og meget mere.
VERSO-sortimentet er af høj kvalitet på grund af den specielle og markedsledende produktionsteknik ‘SiloxiHT’ som gør produktet ekstremt holdbar og hårdførende. Denne unikke kombination af kvalitets materialer gør det muligt at producere tynde men også ekstremt letvægts produkter der er hårdførende og anvendelig i dagligdagen.

Størrelse: 27,5x25x4,5 cm

Tåler opvaskemaskine

494 på lager

Varenummer (SKU): NH780103CH Varekategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

DYB TALLERKEN – TIDLØS ELEGANCE

Dyb tallerken i serien VERSO BY CHIC  i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til salater, pasterretter og meget mere.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

CHIC tilbyder den optimale kombination af innovative materialer og moderne design, som resulterer i unikke og tidløse bordserviceprodukter, som du kan bruge i årevis.

CHIC er helstøbt harmoni og musisk formgivning samt giver et effektfuldt udtryk, der er tale om høj kvalitet kombinerer med meget specifikke elementer der bidrager til eksklusive og innovative produkter.

CHIC er passion for design og brugervenlighed. Ved at kombinere forskellige produkter til en perfekt match bliver hver madoplevelse en fornøjelse. Du vil have et utal af muligheder for at sætte netop dit eget præg på en perfekt borddækning. Så med en perfekt borddækning fra CHIC så sikker du dig sammen med den perfekt mad. Et fryd for øjet og glæde for smagsløgene så du og dine gæster er klar til et veldækket bord.

VERSO BY CHIC

VERSO-sortimentet er af høj kvalitet på grund af den specielle og markedsledende produktionsteknik ‘SiloxiHT’ som gør produktet ekstremt holdbar og hårdførende. Denne unikke kombination af kvalitets materialer gør det muligt, at producere tynde men også ekstremt letvægts produkter der er hårdførende og anvendelig i dagligdagen.

Yderligere information

Vægt0.580 kg
Størrelse27.5 × 25 × 4.5 cm
Brand:

CHIC

Farve:

Hvid

Opvaskemaskine:

Ja

Størrelse:

14x14x4,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dyb Tallerken – VERSO BY CHIC”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
0
×

Kurv