Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Børnebestik, 2 Dele (flere farver) - TRAMONTINA

99,95 DKK 69,95 DKK

Tilbud

Børnebestik, 2 Dele (flere farver) – TRAMONTINA

99,95 DKK 69,95 DKK

BØRNEBESTIK 2 DELE

Børnebestikt:  Gaffel og ske

Bestiksættet i 2 dele til børn fra Tramontina som tilbyder en sjov og let måde for dit barn at lære at spise. Tramontina’s My Best Friend Line vil opmuntre børn til at gøre frokost og aftensmad til en leg. Bestiksættet er egnet til børn fra 12 mdr. og op. Det er perfekt tilpasset børns små hænder, hvilket gør det behageligt at holde. Best Friend-bestik er virkelig farverige, så de straks fanger de smås opmærksomhed. Alle varer har blader af rustfrit stål og polypropylenhåndtag med antimikrobiel beskyttelse.

1. Rustfrit stål  – 5 års garanti ved normal brug
2. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast
3. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

BØRNEBESTIK 2 DELE

Børnebestikt:  Gaffel og ske

Bestiksættet i 2 dele til børn fra Tramontina tilbyder en sjov og let måde for dit barn at lære at spise. Tramontina’s My Best Friend Line vil opmuntre børn til at gøre frokost og aftensmad til en leg. Bestiksættet er egnet til børn fra 12 mdr. og op. Det er perfekt tilpasset børns små hænder, hvilket gør det behageligt at holde. Best Friend-bestik er virkelig farverige, så de straks fanger de smås opmærksomhed. Alle varer har blader af rustfrit stål og polypropylenhåndtag med antimikrobiel beskyttelse.

Tåler maskinopvask.

For lang holdbarhed anbefales:

Brug kun sæbe eller vaskemiddel og en blød svamp til vaske. Andre produkter som ståluld kan ridse eller beskadige bestikkets glans.
Skyl hvert stykke godt for at fjerne resten af rengøringsprodukterne, som er slibende, og kan beskadige rustfrit stål.
Brug varmt vand, når det er muligt, da det fornyer bestikglans.
Efter vask skal du tørre bestikket straks med viskestykke.
Lad ikke porcelæn gnide imod hinanden under vask og opbevaring for at forhindre ridser.
Undgå kontakt med varme overflader. De kan få farverne til at falme.
Opbevar ikke genstande på et fugtigt sted, da det kan forårsage pletter.
Når du bruger en opvaskemaskine, anbefaler vi at fjerne bestikket, så snart skyllecyklussen er færdig og tørre dem med hånden.

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Bestiksættet produceres af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden. Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontina’s produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Yderligere information

Vægt 0.082 kg
Størrelse 26 x 10 x 1.5 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og polypropylenhåndtag med antimikrobiel beskyttelse

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

5 år

Farver:

PINK, ORANGE/PINK, RØD/GRØN

Close Menu
0
×
×

Cart