Valgte produkt

Urtepotteskjuler, Light Green - SANDRA RICH

35,96 DKK44,96 DKK

-10%

Urtepotteskjuler, Light Green - SANDRA RICH

URTEPOTTESKJULER FRA SANDRA RICH

Denne fine urtepotteskjuler er perfekt i ethvert hjem. Med det flotte vintage design tilføre skjuleren et råt og kantet look til din indretning, der er super flot og moderne.
Urtepotteskjuleren fås i flere forskellige farver og størrelser, og kan derfor også mikses præcis som du vil.

Skjulerne er lavet af glas, og kan derfor også anvendes som lysestager. Sæt et fyrfadslys i og du vil opleve et flot og afdæmpet skær gennem glasset.

 

35,96 DKK44,96 DKK

Ryd

Flot urtepotteskjuler fra Sandra Rich

Urtepotteskjulere er fantastiske og kan bruges til alt både indendørs og udendørs. Du kan gro nærmest alt i en urtepotteskjulere lige fra planter og blomster til karse og krydderurter.
Disse skjulere fra Sandra Rich har et fantastisk flot vintage look, der skaber kant og kontrast til din indretning, og gør dit hjem stilfuldt og moderne.

Sandra Rich urtepotteskjulere er lavet af glas, og kan derfor også anvendes som lysestager til fyrfadslys. Skærret bliver flot, afdæmpet og romantisk, og er perfekt til en hyggelig sommeraften på terrassen.

Sandra Rich – god tysk kvalitet

Sandra Rich kommer fra Tyskland og er kendt for den gode kvalitet og smukke design. I sortimentet findes både vaser, lysestager og andet brugskunst, der passer til ethvert hjem og enhver stil. Der findes et utal af forskellige farver, størrelser og designs, og derfor er vi også helt sikre på, at du finder lige dét, du står og mangler til dit hjem.

Yderligere information

Vægt 0.550 kg
Størrelse 12 × 12 × 12 cm
Brand:

Sandra Rich

Materiale:

Glas

Størrelse:

Højde: 12 cm, diameter: 12 cm

STØRRELSE

, ,

Luk menu
0
×
×

Kurv