Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

ProfiStep duo – 2-delt stige

3.599,95 DKK4.549,95 DKK

Hailo ProfiStep Duo 2-delt stige er et sikkert og praktisk produkt til dig, der skal op i højden, og vil være sikker på, at sikkerhed, komfort og funktionalitet er help i top.

Med den smarte 2-delte funktion er ProfiStep Duo den ideelle stige, uanset om du bare skal ordne en lille ting eller har gang i et større projekt.

På grund af den gode tyske kvalitet, giver Hailo 10 års garanti på netop ProfiStep Duo stigen, der altså er beregnet til at holde i mange år.

Hailo er generelt kendt for sine gode produkter, hvor funktionalitet og sikkerhed altid har højst prioritet, og der ikke bliver gået på kompromis. Dette er selvfølgelig også tilfældet med ProfiStep Duo stigen.

 

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på mellem 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Beskrivelse

Hailo ProfiStep duo 2-delt stige er en praktisk og sikker løsning til dig, der skal op i højden og har brug for en stige af god kvalitet. ProfiStep duo er utrolig let anvendelige, og har stor fokus på sikkerhed og funktionalitet.

ProfiStep duo stigen kan både anvendes ude og inde. Sikkerheden er helt i top med ProfiStep duo, da stigen altid har fuld kontakt med underlaget og i det hele taget er et robust og stabilt produkt, der kan anvendes år efter år. Derfor giver Hailo også 10 års garanti på netop ProfiStep duo stigen.

ProfiStep duo stigen kan anvendes til alle typer opgaver, både professionelt og privat, og i det hele taget er et uundværligt redskab for enhver handymand eller handykvinde.

Yderligere information

Størrelse

2 x 15 Trin med tværstykke, 2 x 18 Trin med tværstykke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ProfiStep duo – 2-delt stige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Menu
0
×
×

Cart