Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

ProfiStep combi – 3-delt kombinationsstige

2.199,95 DKK3.799,95 DKK

Hailo ProfiStep combi 3-delt kombinationsstige er et sikkert og praktisk produkt til dig, der skal op i højden, og vil være sikker på, at sikkerhed, komfort og funktionalitet er helt i top.

Med den smarte 3-delte funktion er ProfoStep combi den ideelle stige, uanset om du bare skal ordne en lille ting eller har gang i et større projekt.

På grund af den gode tyske kvalitet, giver Hailo 5 års garanti på netop ProfiStep combi stigen, der altså er beregnet til at holde i mange år.

Hailo er generelt kendt for sine gode produkter, hvor funktionalitet og sikkerhed altid har højst prioritet, og der ikke bliver gået på kompromis. Dette er selvfølgelig også tilfældet med ProfiStep combi stigen.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på mellem 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo ProfiStep combi 3-delt kombinationsstige er en praktisk og sikker løsning til dig, der skal op i højden og har brug for en stige, der er let anvendeligt og har stort fokus på sikkerhed og funktionalitet.

Med en simpel manøvre kan ProfiStep kombinationstige laves til en 2-delt udvidet stige, en simpel vægstige eller en fritstående dobbeltsidet stige.

Hos Hailo ProfiStep combi kombinationsstige har sikkerheden højeste prioritet, og derfor er der også monteret en lukkemekanisme, så det altid er trygt at benytte denne stige.

Alt i alt kan ProfiStep combi 3-delt kombinationstige anvendes til alle typer opgaver både ude og inde, og er uundværlig for enhver handymand eller handykvinde.

Yderligere information

Størrelse

3 x 6, 3 x 9, 3 x 12

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ProfiStep combi – 3-delt kombinationsstige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Menu
0
×
×

Cart