Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Mini Comfort – Klapstige

529,95 DKK

Hailo L90 Stepke er den perfekte lille stige, når du lige har brug for et par ekstra trin.

Mini Comfort klapstigen kan anvendes til alt, og utrolig praktisk og let anvendelig. Mini Comfort stigen kan klappes sammen, og kan derfor medbringes alle steder, samtidig med at den er let at opbevare. Derudover er der monteret et håndtag, der gør transporten af Mini Comfort endnu nemmere.

Med Hailo Mini Comfort får du derfor et rigtig godt all-round produkt, som du kan have glæde af i rigtig mange år fremover.

På alle produkter fra Hailo er der en forventet leveringstid på 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo Mini Comfort er den perfekte lille klapstige, der kan anvendes til alt mellem himmel og jord. Mini Comfort er en utrolig nem og let klapstige at bære rundt på og håndtere generelt, og du slipper derfor for en tung og besværlig klapstige, der er uhåndterlig og bøvlet at flytte rundt på. I stedet får du en super let og simpel lille stige, der er både praktisk og funktionel.

Hailo Mini Comfort klapstigen kan foldes sammen, så den næsten ingenting fylder. Det vil sige, at du kan have den med over alt, og for eksempel opbevare den under sengen eller lignende.

Med Hailo Mini Comfort er du derfor sikker på at få et rigtig godt produkt, som du kan have glæde af længe, og som kan anvendes på mange forskellige måder.

Yderligere information

Størrelse

2 trin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Comfort – Klapstige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Menu
0
×
×

Cart