Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

HobbyLOT 3-delt kombinationsstige - Hailo

2.579,95 DKK

HobbyLOT 3-delt kombinationsstige – Hailo

2.579,95 DKK

Hailo HobbyLot 3-delt kombinationsstige er et sikkert og praktisk produkt til dig, der skal op i højden, og vil være sikker på, at sikkerhed, komfort og funktionalitet er helt i top.

Med den smarte 3-delte funktion er HobbyLot den ideelle stige, uanset om du bare skal ordne en lille ting eller har gang i et større projekt.

På grund af den gode tyske kvalitet, giver Hailo 5 års garanti på netop HobbyLot stigen, der altså er beregnet til at holde i mange år.

Hailo er generelt kendt for sine gode produkter, hvor funktionalitet og sikkerhed altid har højst prioritet, og der ikke bliver gået på kompromis. Dette er selvfølgelig også tilfældet med HobbyLot stigen.

 Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på mellem 3-15 dage.

PRODUKTBLAD HAILO HOBBYLOT 1420-507
MANUAL HobbyLOT
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hailo HobbyLOT 3-delt kombinationstige er en praktisk og sikker løsning til dig, der skal op i højden og har brug for en stige, der er let anvendeligt og har stort fokus på sikkerhed og funktionalitet.

Med en simpel manøvre kan HobbyLOT kombinationstige laves til en 2-delt udvidet stige, en simpel vægstige eller en fritstående dobbeltsiddet stige.

Hailo HobbyLot kan bære 150 kg og har en maksimal arbejdshøjde på 5,95 meter.

Med HobbyLot kombinationsstige har sikkerheden højeste prioritet, og derfor er der også monteret en lukkemekanisme, så det altid er trygt at benytte denne stige.

Alt i alt kan HobbyLot 3-delt kombinationstige anvendes til alle typer opgaver både ude og inde, og er uundværlig for enhver handymand eller handykvinde.

Hos Roba har vi et stort udvalg af stiger og stilladser, der helt sikkert passer perfekt til dig og dit næste projekt.

Yderligere information

Størrelse

2 x 8 + 1 x 9

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HobbyLOT 3-delt kombinationsstige – Hailo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv