Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Hailo T2 L - Pedalspande - 19 L

399,96 DKK479,96 DKK

Tilbud

Hailo T2 L – Pedalspande – 19 L

399,96 DKK479,96 DKK

Hailo T2 L pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. T2 L kan indeholde 19 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo T2 L det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, samtidig med at det praktiske håndtag gør T2 L let anvendelig.

T2 L pedalspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved T2 L pedalspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-10 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo T2 L pedalspand 19 liter fås i mange flotte farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

T2 L pedalspand kan indeholde 19 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte T2 L pedalspand.

Alt i alt er Hailo T2 L pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Farve

Rustfrit stål, Hvid, Sølv, Rød, Vanilje, Sort

Kapacitet

19 liter

Højde

59,6 cm,

Vægt

2,6 kg.

Emballagevægt

3,3 kg.

Fodpedal

Ja

Non-slip fødder

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo T2 L – Pedalspande – 19 L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv