Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Hailo Pure M pedalspand 12 liter

391,96 DKK463,96 DKK

Tilbud

Hailo Pure M pedalspand 12 liter

391,96 DKK463,96 DKK

Hailo Pure M pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Pure M kan indeholde 12 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo Pure M det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, og derfor kan den også anvendes af alle.

Pure M pedalspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Pure M pedalspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-10 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Hailo Pure M pedalspand 12 liter fås i flere flotte farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Pure M kan indeholde 12 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Pure M pedalspand.

Alt i alt er Hailo Pure M Pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Farve:

65% rustfri stål,  Hvid, Sølv,  Rød,  Vanilje, Sort,  Lemon,  Mat Hvid,  Mat Mint,  Mat grå

Kapacitet

12 Liter

Højde

43,5 cm

Vægt

2,5 kg

Emballagevægt

3,3 kg

Soft Close funktion

Ja

Fodpedal

Ja

Non-slip fødder

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo Pure M pedalspand 12 liter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
1
×
×

Kurv