Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Hailo Pure M pedalspand 12 liter

489,95 DKK579,95 DKK

Hailo Pure M pedalspand 12 liter

489,95 DKK579,95 DKK

Hailo Pure M pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Pure M kan indeholde 12 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo Pure M det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, og derfor kan den også anvendes af alle.

Pure M pedalspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Pure M pedalspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Hailo Pure M pedalspand 12 liter fås i flere flotte farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Pure M kan indeholde 12 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Pure M pedalspand.

Alt i alt er Hailo Pure M Pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Farve:

65% rustfri stål,  Hvid, Sølv,  Rød,  Vanilje, Sort,  Lemon,  Mat Hvid,  Mat Mint,  Mat grå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo Pure M pedalspand 12 liter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Close Menu
0
×
×

Cart