Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Valgte produkt

Hailo OneStep

229,95 DKK

Hailo OneStep

229,95 DKK

Hailo OneStep er den perfekte skammel, når du lige har brug for et ekstra trin.

One Step kan anvendes til alt, og utrolig praktisk og let anvendelig. OneStep skammelen kan klappes sammen, og kan derfor medbringes alle steder, samtidig med at den er let at opbevare.

Med Hailo OneStep skammel får du derfor et rigtig godt all-round produkt, som du kan have glæde af i rigtig mange år fremover.

På alle produkter fra Hailo er der en forventet leveringstid på 3-15 dage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo OneStep er den perfekte skammel, der kan anvendes til alt mellem himmel og jord. OneStep skammelen er utrolig nem at bære rundt på og håndtere generelt. Da dette er en letvægterudgave, slipper du derfor også for en tung og besværlig skammel, der er uhåndterlig og bøvlet at flytte rundt på. I stedet får du en super let og simpel skammel, der er både praktisk og funktionel.

OneStep skammel kan foldes sammen, så den næsten ingenting fylder. Det vil sige, at du kan have OneStep med over alt, og for eksempel opbevare den under sengen, i en skuffe eller lignende.

Med Hailo OneStep er du derfor sikker på at få et rigtig godt produkt, som du kan have glæde af længe, og som kan anvendes på mange forskellige måder.

Yderligere information

Størrelse

1 Trin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hailo OneStep”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
0
×
×

Kurv